středa 11. ledna 2017

Výkup palet ceník

Vy tak ušetříte nejen čas, ale i peníze za auta a pohonné hmoty. Výkup palet pro společnost AAA palety s. Nabízíme Vám možnost pořezu vlastní kulatiny. Vzhledem ke kapacitním možnostem pořezu na katrech a pásové pile nabízíme možnost.


Plastové palety vhodné pro individuální skladovací a přepravní účely. Ceny palet vždy vycházejí ze stavu a míry opotřebení.

Nebojte se ale zeptat v menších obchodech. Níže uvádím ceník dvou firem, ať máte srovnání s ostatními. Výroba dřevěných přepravních palet EUR, jako každý provoz, který zpracovává přírodní surovinu, zatěžuje přírodu a životní prostředí. Ceny jsou pouze orientační, jsou bez DPH, bez dopravy.


Na ceně dopravy se dohodneme dle vzdálenosti a počtu přepravovaných palet. Rychlé a efektivní řešení Vašich logistických problémů. Jak probíhá výroba, prodej či výkup palet. Jak dlouho obvykle trvá dodávka.


Kovový odpad přebíráme a vykupujeme pro jeho další zpracování využití a recyklaci.

V síti našich sběren Vás obslouží ochotný personál, který převezme vaše kovy dle platné legislativy a aktuálního ceníku. Nezajišťujeme opravy EUR palet. Ceny se určují individuálně dle míry opotřebení a dle množství.


Dlouhodobý výkup palet za výhodné ceny Přebývají vám nepotřebné palety, které se každý měsíc hromadí kolem vašeho domu, průmyslové. Vykupujeme téměř všechny druhy palet. Máte ve skladu nadbytečné palety, kterých byste se rádi zbavili? Není nic lehčího, než se nám jakýmkoliv způsobem ozvat.


Vítejte na stránkách společnosti Euro Palety CZ s. Zabýváme se obchodem s přepravními obaly. Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné. Ceník výkupu EUR palet – europalet. Druh, Rozměr, cena, Kategorie.


Dřevěná paleta, Standard. Ať již jste soukromá osoba nebo firma a máte nepotřebné, staré či poškozené palety přivezte je k nám. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru výkupu a prodeje palet můžeme nabídnout perfektní služby ve našich pobočkách v Praze, Hostivicích a Ořechu. Adresy provozoven, včetně orientačních plánků, naleznete zde.


Zajišťujeme prodej, výkup a opravy těchto typů přepravních palet : euro palety, standardní palety, atypické palety, paletové ohrádky a gitterboxy. Palety nepatří mezi běžné spotřební zboží, které použijete a vyhodíte.

Mají mnohem delší život, než se může zdát. Vaše palety vykoupíme bez ohledu na velikost či barvu. Přebytečné nebo poškozené europalety zbytečně zabírají místo ve vašem skladu nebo firemním areálu. Prodej a výkup EUR palet , Standart palet , plastových palet a obalů, Mars boxů, Magnum boxů,.


Nejsme sice nejlevnější, ale naše ceny palet jsou přesto velmi příznivé. A když vezmete v úvahu, jakou přidanou hodnotu má naše zboží – tím, že spolu s ním kupujete také balík našich služeb, to jest dopravu nových palet přímo k vám do společnosti, výkup starých palet a jejich odvoz, dodržení všech dohodnutých termínů, rychlou a kvalitní opravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky