pátek 7. dubna 2017

Bitumenová střešní krytina

Výhodou šindelů je nízká hmotnost. TATO KRYTINA SE MOMENTÁLNĚ DO ČR NEDOVÁŽÍ. Lehká vlnitá střešní krytina Onduline, vyrobená z asfaltu, je kvalitní střešní a obkladová krytina z organických vláken.


Vyrábí se ve barevných provedeních. Výroba a tvarování krytiny Onduline se odehrává pod tlakem, při vysokých teplotách. Střešní šindel, asfaltový, oblíbená střešní krytina.


Hmotnost střešní krytiny - srovnání Podobně, jako řešíme minimální sklon střechy, je třeba vyhodnotit i nosnost střešní konstrukce. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Dnes víme, že to bylo správné rozhodnutí a můžeme tuto krytinu vřele doporučit. Tato varianta dokáže plně nahradit klasické střešní krytiny, jako jsou betonové či pálené střešní tašky, plechové krytiny nebo střešní šindele. Nespornou odolnost pro prakticky veškerým klimatickým podmínkám - od tro.


Nejznámější forma je asi kanadský šindel. Podívejte se však na její další vlastnosti. Gutta bitumenová krytina - doporučujeme originální příslušenství: - hřebenáče, štítové lišty a úžlabí - kotvící hřeby, distanční podložky a. Lehká bitumenová odolná krytina - střešní obkladová vlnitá krytina z organických vláken v provedení barev. Mimořádně kvalitní střešní a obkladová vlnitá krytina z organických vláken. Asfaltová střešní krytina vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. POSYPY Břidliční posyp na vyspravení nerovnosti střešních bitumenových pásů. Hledáte-li střešní krytinu s širokou variabilitou využití, bitumenová krytina Onduline by neměla ujít vaší pozornosti.


V sortimentu tohoto tradičního. Díky nové výrobní technologii mají desky. Deska nabízí kombinace velké plochy a menšího překrytí užší vlnou (více menších vln).


Za studena samolepící bitumenový pás s hliníkovou fólií na povrchu. Guttanit je bitumenová střešní deska kompaktních rozměrů. Extrémně ohebná, pružná a silně přilnavá krytina. Vysoký odolnost vůči UV záření. ONDULINE CLASSIC je bitumenová vlnitá střešní a obkladová deska.


Spolehlivé a osvědčené řešení pro širokou škálu realizací. Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude. Bitumenová krytina je lehká střešní krytina složená z nosné vložky a asfaltu. Do této skupiny střešních krytin patří asfaltové.


I přes tyto vlastnosti ale neztrácí na odolnosti vůči povětrnostním vlivům ani výdrž. A krytiny od společnosti ISOLA mají záruku až let. Velkoplošná lehká střešní deska vhodná pro zastřešení různých typů staveb. Asfaltové (bitumenové) střešní krytiny jsou vyhledávaným zastřešením zejména pro jejich jednoduchou montáž, nízkou hmotnost a cenovou dostupnost.


Bitumenové střešní desky Gutta jsou snadno zpracovatelné, odolné a levné řešení pro střešní krytiny a fasády. Desky jsou k dispozici ve čtyřech přírodních barvách. Jsou trvanlivé a šetrné k životnímu prostředí snadno recyklovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky