pondělí 10. dubna 2017

Kámen žula

Kamenolom PROSEČNICE nabízí kvalitní žulové výrobky a lomový kámen z proslulé požárecké žuly. Stavební žula , těžený lomový kámen , drcené kamenivo. PIEDRA je výrobcem a prodejcem produktů z přírodního kamene.


Vyrábíme kamenné koberce u kterých nabízíme největší výběr s nejvyšší kvalitou na. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na.

V naší nabídce najdete klasické žulové výrobky – žulové dlažební kostky v různých velikostech (od mozaiky až po velké dlažební kostky), žulové krajníky, žulové haklíky, rigolový regulační kámen , kamenivo do gabionů, žulové bloky, žulové valouny, menhiry do zahrady. Kontaktujte nás s poptávkou! Používá se jako okrasný kámen na obsyp záhonů, interiérovou nebo exteriérovou dekoraci, případně na příjezdové cesty nebo chodníky. Používá se na sokly pomníků, na náhrobky, slouží jako stavební kámen pro liniové stavby (žulové kostky cest, dláždění luxusních chodníků a vnitřních prostor staveb) - jin. Sekané obrubníky z přírodního kamene.


Obrubníky z šedé žuly slouží k oddělení nebo ukončení chodníku, předělení trávníku s chodníkem. Její využití je zejména pro kuchyňské pracovní desky. Gabiony, gabionový kámen žula , MIX tloušťky.

Pečící kameny – zpracování objednávek. Grilovací, pečící kameny. Do pracovních dnů Vás budeme kontaktovat. Odvětrávaná fasáda Kámen Žula vypadá vznešeně a dává domu nádherný vzhled! Fasádní panely Kámen Žula napodobují přírodní žulu v široké škále.


KÁMEN HUDČICE - KVALITA - KRÁSA - TRADICE. Hudčická žula patří mezi nejkvalitnější žuly v Evpropě, je odolná povětrnostním vlivům, stálá. Novinky a akce přímo do vaší schránky - žádný spam!


Objednejte si náš newsletter. Jelikož je žula mrazuvzdorná, používá se nejen v interiéru, ale také v exteriéru. Kamenný obklad z je vhodný pro venkovní obklady, fasádní obklady, interiérové kamenné obklady, kamenné ploty, kámen na sokl, obklad krbu a podobně. V některých případech se žulová deska na grilování může rozpadnout a pak je nutné zakoupit novou. V kamenech se během zahřívání uvolňuje napětí, a proto při rozpálení praskají.


Nejodolnější a nejhospodárnější ze všech přírodních kamenů, žula je vynikajícím materiálem pro. Pro všechny naše stavby využíváme kameny následujících druhů: pískovec, žula , mramor, čedič. Vás již roků, česká žula u n. Hledáte dobré kamenictví v České republice?


Doplňujeme dobrá kamenictví, hlavně ta, která dělají se žulou (granit) v České republice.

Dlouhodobá existence společnosti odráží. Kámen je dodáván v nepravidelných i pravidelných tvarech, štípaný i řezaný např. Dále nabízíme malty pro pokládku, lepidla a spárovací hmoty firmy quick-mix, přípravky pro čištění , impregnaci a údržbu přírodního kamene firmy Moeler Chemie z Německa.


Lom Prosetín - kvalitní žula a žulové produkty Lom Prosetín je žulový lom na okraji obce Prosetín, okres Chrudim. Surovinou těženou v lomu je granodiorit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky