středa 12. dubna 2017

Lepené trámy

Bsh nsi - konstrukční hranol. Konstrukce působí esteticky, a. BSH SI je pohledové vícevrstvené lepené lamelové dřevo neboli lepené lamelové hranoly. BSH SI splňují nejnáročnější požadavky pro použití v moderních dřevěných stavbách s vysokými nároky na únosnost a estetiku.


BSH lepené hranoly - jsou čtyřstranně hoblované, lamelově lepené a délkově napojované hranoly, vyrobené ze sušeného řeziva. IDEÁLNÍ HRNANOLY NA PERGOLU. My tomu odborně říkáme KVH, jinak jsou to lepené trámy.


Vyrábíme je v různých délkách, v lepených spojích jsou pevnější než všude okolo a chce-li zákazník pa. Za optimalnu funkcionalnost i trajna poboljšanja ova stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove stranice pristajete na primjenu ove tehnologije. Vyrábíme dubové lepené trámy , které slouží na výrobu dřevěných konstrukcí. Trámy z dubu lze použít mimo jiné na lavice a další estetické prvky do.


Tentokrát jde o dubové trámy , dubové hranoly a trámy z dubu. Podle ČSN normy jsou zátěžové pevnostní třídy da snesou zatížení několik tun. Představujeme Vám výrobní proces dřevěných lepených konstrukčních hranolů BSH a segmentů pro dřevostavby HBE.


Uvidíte kompletní výrobu hranolů od kvalitativn. Jsou moderním stavebním materiálem pro dřevěné stavby. Rozdělení lepených hranolů: BSH, z německého Brettschichtholz, je vysušený. Rychlá zpráva Chcete udělat předběžnou kalkulaci? KVH hranoly jsou vysušené, hoblované smrkové trámy.


Norma stanovuje požadavky na lepené lamelové dřevo pro používání v nosných konstrukcích a požadavky na velké zubovité spoje v lepeném lamel. Může být vyrobeno z neošetřeného nebo z ošetřeného dřeva proti biologickému napadení. DŘEVO-SPEKTRUM, váš dodavatel eurohranolů, sprárovek a ostatních stavebních polotovarů. Z hlediska principu výroby je nutno dodat, že hranoly kvh, jsou v principu lepené , což umožňuje vyrobit vždy takovou délku, kterou si klienti přejí.


Samozřejmě běžná výroba probíhá v těch standardizovaných délkách, přičemž tou nej. V dnešní době se nejčastěji používají levné dřevěné trámy z masivu nebo lepené dřevo, které taky má své výhody a nevýhody. Výroba a použití hranolů ze sibiřského modřínu Modřínové trámy jsou z hlediska ekologie bezpečné a jedná se o velmi pevné řezivo.


KVH Vám nařežeme dle požadavku. Prodáváme i po menších kusech, zaokrouhleno na celé metry (podmínka je že nesmí zůstat zbytek menší než 4m). Nízký obsah vlhkosti je hlavní výhodou Bsh hranolů, protože to znamená. Sortiment dřevěných materiálů – lepené trámy a konstrukční hranoly.


Dovážíme standardně používané výrobky z nabídky našeho lepeného sortimentu – KVH, BSH, DUO, TRIO a také přijímáme zakázky i na výrobu nadstandardních rozměrů trámů. Při stavbě domu je možné vybrat lepené konstrukční hranoly BSH potřebné barvy, protože je v dnešní době spoustu odstínu konstrukčních hranolů. BSH lepený hranol Smrk pohledová kvalita. Před slepením jsou lamely vizuálně nebo.


Nosné konstrukce s velkými rozpony a. Lepené hranoly, DuoTrio a BSH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky