pátek 14. dubna 2017

Nátěr podlahy garáže

Pro nátěr betonové podlahy garáže se používá dvousložkový lak tvořený tužidlem a plnidlem. Obojí jsou ryze chemické látky. K nim při penetraci přidáváme ještě navíc ředidlo, které má těkavý charakter.


I podlaha ve skladu, dílně nebo garáži může být pěkná a funkční. Po pšetření barvy PU Sieglem je podlaha odolná kyselinám, olejům, solím. Klasické betonové podlahy po nějakém čase a užívání v místech, jako jsou garáže , dílny či chodby potřebují povrchově omladit, opravit. Zobrazení - Vytvořeno: 5. Než betonová podlaha měla finální nátěr, muselo. Na povrch betonu můžete použít i vysoce odolné epoxidové dvousložkové barvy, které jsou určeny pro silně zatěžované betonové (nekletované) podlahy a další minerální povrchy.


Tyto barvy mohou fungovat i jako lité podlahoviny. Výsledný povrch je odolný vůči působení řady chemických látek, vlhkosti a mechanickému opotřebení. U betonové podlahy v garáži jsou tři možnosti: Klasická dlažba, epoxidový nátěr nebo epoxidová stěrka. Pokud jde o nátěr , stačí, když se na beton nanese několik vrstev barvy, a je hotovo.


Za několik let se nicméně musí nátěr obnovit. U stěrky je postup o něco složitější, ale zase ji máte napořád. Samozřejmě pro všechny tři povrchy platí, že jsou odolné. Jaké máte zkušenosti s nátěry podlahy garáže ? Prostudujte si informace o různých možnostech řešení podlahy v garáži a vyberte si ten typ podlahy , která vám nejlépe vyhovuje. Kvalitou, vzhledem či cenou.


Při aplikaci je nutné dodržet několik základních technologických kroků a doporučenou skladbu. I běžná podlaha v garáži podléhá specifickým požadavkům na odolnost, údržbu a funkčnost. Ať už tam parkujete s vaším vozidlem, motorkou, nebo se jedná o uložiště nářadí, zahradních strojů, pneu. Realizujeme drátkobetonové podlahy použitelné především v místech s vysokým zatížením a odolností. Předností je jednoduchá a rychlá realizace.


Epoxidový nátěr - Výhody: barvy na bázi epoxidové pryskyřice vytvářejí lesklý povrch a jednotný vzhled podlahy. Mapei MAPECOAT I 2 do garáže ideální, vytváří velice odolný povlak, ale jistě existují i jiná řešení. V každém případě musí být beton suchý a vyzrálý. Velkým oříškem je také pro mnohé výběr vhodné ideální a nejlépe bezúdržbové podlahy do garáže za rozumnou cenu. Výběr materiálů V garáži sice netrávíme mnoho času, ale výběr vhodného a odolného materiálu na podlahu není radno podcenit.


Epoxidové podlahy do garáže Epoxidové podlahy jsou velmi rozšířené a oblíbené pro jejich vzhled a vlastnosti. Při aplikaci epoxidové pryskyřice na podlahu v garáži je nejprve nutné vyrovnat povrch, aby byl co možná nejrovnější. V některých místech je už vidět beton.


Musím tyto místa ošetřit. Barevný, strukturovaný nátěr na betonové a cementové podklady u ploch normálně až středně těžce namáhaných, jako např. Při stavbě domu jsem do garáže dal teracové dlaždice ( tloušťka mm ) bez spár.


Je to roků pořád stejné a určitě to přežije celý barák. Souhlasím, že se to každému nemusí líbit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky