čtvrtek 13. dubna 2017

Otočná koule na dveře

COBRA koule na dveře BRIT je hranatá koule :) Můžete použít na posuvné i otočné dveře. Dva povrchy nikl a chrom. Provedení pevná, otočná - pravá nebo levá.


Skladem samostatná koule, otočná, lze použít dvě jako otevíravé (místo klik), nebo jednu, jako protikus ke klice, či samostatnou jako madlo ke dveřím, průměr knoflíku: 53mm, celková výška: 58mm, průměr spodní. V kategorii koule na dveře naleznete kompletní sortiment dveřních koulí, které slouží jako moderní náhrada za klasické dveřní kování jak rozetové tak štítové. Můžete vybírat koule na dveře pevné a otočné se spodní rozetou i bez. Otočné koule jsou velmi módním a oblíbeným prvkem pro dveře. Pro jejich lepší ovladatelnost se některé koule vyrábí ve variantě s předosenou tyčí.


Montáž je navíc stejně jednoduchá jako u klasického kování. Cobra VITTORIA otočná (pár). Rozety (bez kliky) VÝPRODEJ. Kování k posuvným dveřím. Interiérové dveře Plné interiérové dveře , Prosklené interiérové dveře.


Citizen Brown Leather Strap Watch. Nejčastěji v provedení zvenku koule – zevnitř klika, ale můžete volit i variantu koule na obou stranách. Pořídit si místo kliky kouli zvyšuje bezpečnost dveří, dveře jen tak neotevře malé dítě, inteligentní pes ani zloděj pomocí drátu.


Kliky na dveře s dlouhým štítem. Koule může byt buď fixní nebo otočná. Je možné zakoupit koule v hranatém nebo také kulatém provedení. Vánoční věnec na dveře z vánočních koulí (Chistmas wreath) DiY LadySasetka DiY.


PU pěn, zahradních a domácích potřeb, spojovacích materiálů, stavebního a nábytkového kování a kuchyňských dřezů Vítejte na stránkách internetového obchodu firmy kování CHaSa s. Unsubscribe from LadySasetka DiY? Velkoobchod se stavebním materiálem. PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE ×. Jsme specialisté na moderní, klasické i nadstandardní kliky, kování, rozety a dalšího příslušenství. V nabídce máme velkou škálu produktů ajejich variací s možností vlastních sestav, díky čemuž dovedeme uspokojit nároky všech našich zákazníků.


Nakupujte kvalitní kování na dveře s koulí za lákavé ceny. Dveřní koule otočná leštěná mosaz. Já mám psy naučený, že můžou otvírat jen ty dveře , který mají na klice šňůru. Ale potvory to taky někdy nerespektují.


Základní rozlišení tohoto kování je v tom, jestli se jedná o mechanické – otočné, nebo statické – pevné provedení. Luxusní a designové kliky. Nerezové kování a kliky. Při zabezpečení dveří proti otevření z jedné strany nebo i obou stran vybíráme variantu kování klika- koule , případně koule - koule. Pokud potřebujete na vaše dveře jen jednoduché madlo, které nijak nepřekáží, pevná koule na rozetě je ideálním řešením.


Hodí se do interiérových prostor, není otočná , otevírání je tak uskutečněno jen tahem. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Tento web využívá soubory cookies k poskytování služeb, shromažďování dat o návštěvnosti a personalizaci reklam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky