úterý 11. dubna 2017

Palivové dřevo akce

Strakonice, cena 580Kč, od pleheckana Sbazar. Využijte akce na štípané palivové dřevo a ušetřete! Nabízíme volně ložené syrové štípané palivové dřevo o vlhkosti –. Při jarním objednání štípaného dřeva a min.


Nabídka palivového dřeva obsahuje tři varianty.

Ve všech případech se jedná o měkké dřevo z jehličnatých nebo i listnatých stromů. Palivové a krbové dřevo na paletách o objemu 6prms. Doprava zdarma platí při odběru 5prms.


Akce platí do vyprodání zásob. PALIVOVÉ DŘEVO ZAVÁŽÍME DO 15TI KM ZDARMA DO OBCÍ: Zakřany, Zbýšov, Babice u Rosic. Nejlevnější ceny palivové dřevo , Pila Roblín Doležal.


Další slevy zařízení do domácnosti na Kupi.

Do vyprodání zásoby máme BŘÍZU za skvělou cenu 86-kč za 1prms ! Chcete-li topit už tuto zimu a nemáte dost suchého dřeva je bříza ideálním palivem. Pro ty z Vás, kteří svůj volný čas věnují raději svým koníčkům než práci se dřevem, máme připravené krásné palivové dříví naštípané na délku polene cm. Takto naštípané dříví můžete po jeho vysušení rovnou přikládat do kamen. Výroba a prodej přesného stavebního řeziva na vidiové úhlové pilíře.


Prodej palivového dřeva. V posledních dvou desetiletích zažívá palivové dřevo. AKCE palivové dřevo měkk. Bříza palivové dřevo špalkované 900kč.


Stačí Vám vyplnit požadované množství dle zvoleného typu produktu a následně Vaše kontaktní údaje. Zpracováváme pouze kvalitní palivové dřevo , neváhejte a staňte se naším zákazníkem i vy. V naší nabídce naleznete: měkké palivové dřevo (metrovou kulatinu, štípané dříví), ale také tvrdé palivové dřevo (zde provádíme prodej metrové kulatiny, špalků a štípaného dřeva).


Poskytuje velmi příjemné teplo. Zabýváme se výrobou a distribucí štípaného palivového dřeva, dřevěných briket, dřevěných pelet a baleného uhlí. Zároveň je cenově výhodné oproti jiným surovinám k vytápění.


Mezi další nabízené služby patří například těžba dřeva, přibližování dřeva, správa lesů soukromých vlastníků a výkup lesních pozemků.

K zákazníkovi se chováme vždy tak, aby nás znovu kontaktoval. Zima už zaklepala, tak přicházím se super nabídkou palivového dřeva. Nabízíme palivové dřevo. Odřezy fošen tl 4cm k uskladnění.


Vytápění vašeho rodinného domu či chalupy palivovým dřevem je velice ekonomický, ale také ekologický způsob vytápění. Dřevo je nařezané a naštípané. V případě použití krbu nebo krbových kamen dotváří nezapomenutelný zážitek skutečného tepla domova. SKY NA PODPAL Máme na skladě TŘÍSKY NA. Udělejte si představu o tom, čím je tak výhodné a navíc pro přírodu nezávadné topit.


Připojte se k těm, kteří pečují o své životní. Díky malé popelavosti a kouřivosti se méně zanáší krbová skla, kamna a komíny. Jedná se o nejekologičtější formu topení. Přijímáme objednávky jak pro kontejnerový závoz tak i pro vlastní odvoz (např.: na přívěsném vozíku) formou pytlů. CENÍK A PRODUKTY DOPRAVA FOTOGALERIE.


Tip: objednejte pohodlně online pomocí formuláře – budeme Vás kontaktovat Ceny platné pouze při objednání online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky