pátek 7. dubna 2017

Prodej bukového dřeva

Prodej palivového bukového dřeva. Veškeré palivové dřevo standartně dodáváme naštípané a nařezané na délku 33cm. Dopravu dřeva poskytujeme nákladním vozem Nisan se sklápěčkou.


Na jeden závoz je možno přivést max. Buk lesní patří u nás mezi nejkvalitnější palivové dřevo. Má vysokou výhřevnost a pomalu hoří. Bukové dřevo je pro topení v kamnech a krbu jedno z nejvhodnějších. Dřevo rychle vysychá, lehce se zapaluje a oheň z bukového dřeva je.


Vyrábíme rovněž dřevěné brikety z bukového dřeva ! Provádíme prodej bukového dřeva , prodej bukových polínek, prodej buku a štípů, prodej bukové kulatiny, prodej bukového krbového dříví, prodej tvrdého. Nyní akce na dopravu palivového dřeva a dřevěných briket. Na paletě ks, nebo 1ks. Nabízíme prodej sortimentu stavební mechanizace a lešení. Vybírat můžete z lešení z hliníkových slitin Boss, Favorit a rámového lešení Sprint.


Sjezd je situován i nadále z ulize Řípská, přímo naproti vjezdu k prodejní hale AUTO KELLY, v nájezdu k prodejci keramiky MK-KERAMIKA (adresa do navigace Řípská 5), ještě před čerpací stanicí ROBIN OIL ve směru na letiště. Co je u nás nového Zajímavosti. Dřevo na topení štípané prodíváme ve velikostech: 235100cm, prodej bukového krbového dřeva , prodej břízy a další.


Krbové dřevo na prodej za skvělé ceny. Pevnou konstrukci zajišťují dřevotřískové desky a dřevo, nožky jsou z bukového dřeva namořené do odstínu palisandr. Krásný doplněk ke křeslu, sedačce, do předsíně, ložnice. Postele jsou vyráběny z masivu borovice, smrku a bukového dřeva.


K postelím můžete navíc objednat lamelové rošty, zásuvky pod lůžko (úložné prostory) či noční stolky. Množství (hmotnost) dřeva v jednotce ovlivňují různé nerovnosti polen, délka (kratší poleno = více dřeva z důvodu těsnějšího sesazení), způsob naštípání i pečlivost při skládání. Zajišťujeme stavební činnost, kompletní výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce, úklidové služby, prodej dřeva a stavebního řeziva, mezinárodní přepravu.


Praha a Středočeský Kraj. Naše firma se zabývá prodejem pouze ULOŽENÉHO dřeva , úmyslně neprodáváme sypané dřevo jelikož se. Dříví je připraveno v různých délkách, zpravidla již proschlé. V případě zájmu se lze domluvit i na vlastní dopravě. Přes druhů bukového dřeva.


Pro orientační přepočet se můžete podívat také na naši převodní tabulku. Doufáme, že jsou pro Vás tyto informace dostačující, ale pokud přece jen potřebujete vědět více o palivovém dřevu, neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech. Celoroční prodej briket, pelet a palivového dřeva. Děkuji za opětovné dodání pěkného bukového dřeva.


Příští rok se na Vás opět obrátím. Od firmy Alostar odebírám palivové dřevo již několik let. Vždy jsem maximálně spokojená. Skvělá komunikace a spole. Vítáme Vás na našich internetových stránkách, kde lze rychle a levně objednat palivové dřevo.


Pro naše zákazníky zpracováváme jak listnaté, tak i jeh. Na požádání Vám sdělíme cenu zboží i orientační cenu dopravy, případně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky