středa 12. dubna 2017

Sklepní kóje cena

Variabilní ocelové sklepní kóje SKLEPEK jsou jedinečným produktem sloužícím k zabezpečení sklepních prostor bytových domů. Vyznačují se vysokou bezpečností, rychlou montáží, vysokou stabilitou a zlepšují požární bezpečnost sklepních prostor. Zabezpečte sklepní prostory svého domu a využijte naší nabídky na montáž nových sklepních kójí. Vylepšete sklepní prostory svého domu, kontaktujte zástupce SVJ a navrhněte, aby prokoukli i vaše sklepy.


Sklepní kóje vyrábíme na míru, uvedená fotografie je ilustrační.

Obsluhujeme region Praha - Kolín - Hradec Králové. Společnost PEKOS GROUP poskytuje komplexní služby v průběhu i po skončení instalace. Při naší práci se snažíme v plné míře uspokojit zákazníkovi. Dle vaší poptávky zpracujeme zdarma cenovou nabídku včetně kvalitní vizualizace v programu SolidWorks.


V tomto případě, ale hovoříme o tom nejmenším možném rozměru. Musíte být připraveni na to, že sklepní kóje jsou většinou mnohem větší a jejich velikost často začíná až od 8m 2. Standardní sklepní kóje - cena při předání díla 16. Kč včetně regálu a držáku kol.

Prezentační CD obsahuje kompletní tištěný katalog včetně konfigurátoru výpočtu ceny sklepní kóje. Omlouváme se, ale katalog, ceník a prezentační CD ještě nejsou ke stažení. Výška nástavby nad dveřmi se řeší variabilně dle skutečného stavu na místě a požadavku zákazníka. Vyrábíme sklepní boxy a skladové boxy s drátěnou, plechovou nebo kombinovanou výplní.


Výhody sklepních kojí Rychlá výroba a montáž, nízká pořizovací cena, snadná údržba, vysoká variabilita, malá prostorová náročnost. UP m Pod tratí, Praha – Smícho Spoluvlastnický podíl o velikosti id. Prohlédněte si také VIZUALIZACE a STANDARDY bytových domů. Cena Spoluvlastnický podíl id. Máte zájem o tuto nemovi.


K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. V bytě kuchyňská linka s vest. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Již více než let vyvíjíme inovativní řešení ocelových drátěných panelů pro oplocení strojů, rozdělení skladů a sklepní kóje.


Vzhledem k dlouholetým zkušenostem při přípravě cenové nabídky se naše společnost po odsouhlasení provedení sklepních kójí, ceny a data dodání zavazuje, že cena zůstává stejná i při případných nepředvídatelných problémech. Toto riziko firma TopKovo s. Do rámu je vsazena a svařena drátěná výplň.

Tyto jednotlivé rámy jsou spojovány sváry nebo šrouby a kotveny do podlahy a stěn pomocí ocelových kotev. Součástí prodeje je i garážové stání. Dále k bytu náleží sklepní kóje a společné prostory v přízemí domu.


Parkování je možné přímo u domu. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost – obchody, škola, školka, lékař, dětská hřiště, cyklostezka, parky, aquapark a mnoho možností pro sportovní a kulturní aktivity. Garážové stání Ke každému bytu je možné přikoupit garážové stání pod domem.


E Prohlídky: Z důvodu nesoučinnosti insolvenčního dlužníka nelze provádět prohlídky. E-shop, kde si můžete zakoupit nejlevnější plastová sklepní okna a plastové vchodové dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky