pátek 14. dubna 2017

Vyrovnávací podsyp fermacell

Vyrovnávací podsyp k vyrovnání výšek u nerovných podlah před položením podlahových prvků. Třída reakce na oheň A1. Ekonomicky tak lze vytvářet efektivní konstrukce se zvukovou a tepelnou izolací a protipožární ochranou. Díky hrubému povrchu granulátu se materiál spojí a zajistí tak vysokou pevnost. Podsyp je na minerální bázi bez dalších pojiv, proto je zde nutné zohlednit jeho zhutnění.


Díky nízké hmotnosti je použití výhodné ve spojení s lehkými stropy (dřevěné stropy) při zohlednění statických aspektů. Trieda reakcie na oheň A1. Zvyšuje zvukovou a tepelnou izolaci a zároveň protipožární ochranu.


Technické změny vyhrazeny. Vyžádejte si nejnovější vydání brožury. Liapor je ideální suchý vyrovnávací podsyp pod podlahové desky plovoucích podlah. Stavba podlah suchou cestou je velice populární u novostaveb, ale skvěle. DPH Na centrálním skladě.


Skladem − Původně: 3Kč 3Kč. Liapor podsyp 1-najde využití také jako izolační, podkladní a vyrovnávací zásyp nebo též jako filtrační násyp pro čištění odpadních vod. Liapor je ekologický, certifikovaný stavební granulát, mezi jehož přednosti patří zejména velmi nízká váha, odolnost vůči kyselinám a vlhkosti a také vysoká pevn. Připravit Bezpečnost Položit bez příplatku! Kompletní Přilepit program!


Umožní hospodárné provedení. Kromě tepelně izolačních vlastností. Speciálně sušený, minerální a soudružný granulát. Fermacell GmbH, organizační složka. Suchý vyrovnávací podsyp je přírodní nehořlavý materiál používaný k vyrovnání nerovností podkladu nebo k docílení požadované výšky podla.


Názorná ukážka, aký je rozdiel medzi rôznymi druhmi suchých vyrovnávacích podsypov. Prosím, mějte chviličku trpělivost! Díky své vysoké pevnosti a odolnosti vůči vod. Nerovnosti do mm vyřeší samonivelační stěrka fermacell , pro složitější podmínky je ideální vyrovnávací podsyp , který je ideální pro. Pokud budete používat a to zejména u rekonstrukcí vyrovnávací podsyp , tak v případě použití EPS desek dbejte na to, aby podsyp nebyl tvořen.


Nabízíme podsypy pod sádrovláknité desky k vyrovnání nerovností podlah při suché výstavbě. Rýchlotuhnúci podsyp (balenie l) 2bal. Podlahový sádrovláknitý prvek fermacell se skládá ze dvou slepených sádrovláknitých desek fermacell tloušťky 1mm.


Desky jsou navzájem přesazené, čímž vytvářejí mm širokou polodrážku. Je to sušený minerální pórobetonový granulát s mnohostranným použitím a dobrými akustickými, tepelně izolačními a protipožárními parametry. FERMACELL na vyrovnávací podsyp. Další systémové vrstvy pod podlahovými prvky fermacell. Vlastní účet = mnoho výhod.


Vždy vidíte aktuální ceny. Produkty jsou online objednávkou ihned zarezervovány. Tvorba individuálních ceníkových listů. Pokud není podklad v celé ploše rovný, použijte pro jeho vyrovnání vyrovnávací podsyp fermacell.


Realizace suchých podlah fermacell u dřevěných trámových stropů Dřevěné trámové stropy vykazují vzhledem k nízké hmotnosti nedostatečný zvukový útlum (kročejovou izolaci).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky