čtvrtek 5. července 2018

Akustické obklady

V exteriérech se akustické obklady SONIT používají k pohltivým úpravám opěrných zdí, tunelů a odrazivých ploch v blízkosti vzduchotechnických a klimatizačních jednotek či jiných zdrojů hluku. V kombinaci s neprůzvučnými prvky jsou vhodné i pro konstrukci protihlukových zástěn. Dekoračné obklady , návrh a montáž akustických prvkov. Nechají se také zavěsit pod strop (tzv. baffle) a uplatnění najdou i místo klasických podhledů. Akustické panely se používají na obklady stěn a stropů.


Jsou standardně dodávány v rozměrech 50x50cm při síle 45mm - dokážeme však vyrobit také akustické obklady na míru Vašim potřebám (tak, abyste nemuseli pěnu sami řezat). Saint-Gobain Ecophon vyvíjí, vyrábí a dodává akustické systémy a výrobky, které přispívají k dobrému pracovnímu prostředí tím, že zvyšují pohodlí, celkový komfort a výkon osob. Náš příslib A sound effect on people, tedy působení zvuku na lidi, je ústředním bodem všeho, co děláme. Pomocí těchto materiálů je možné ovlivňovat vnitřní. Kolekce CLASSIC - akustické obklady se základní perforací Kolekce Obersound 5. Designers - designové akustické panely s originální perforací.


Kolekce MICRO-PERFORATED - akustické panely s mikroperforací. Zobrazit všechny fotografie (8) Vlast. S jejich pomocí dosahujeme v uzavřeném prostoru požadované akustické kvality. Kompletní služby a realizace Akustických podhledů a obkladů.


Akustická řešení interiérů, akustické podhledy a stěnové obklady , prostorové prvky. Cementotřískové desky pro stavebnictví. Atypický nábytek využije nabízený prostor a zároveň mu dodá punc jedinečnosti. Pod pojmom akustické obklady a podhľady rozumieme materiály či prvky, ktoré sú určené špeciálne na zatlmenie priestoru, t. Akusticky se upravují i divadelní sály, koncertní sály, kina. Na českém a slovenském trhu nabízíme ověřené zahraniční izolační a akustické materiály chránící před hlukem a vibracemi nebo zlepšující akustickou pohodu prostředí.


Použití těchto materiálů je vhodné pro reprezentativní prostory i pro průmysl. Soutěžní video o akustické obklady od akusticka-pena. S akustickými systémy od Knauf AMF můžete zlepšit akustiku v místnosti. Informujte se již nyní o nových technických řešeních.


Obklady lze s úspěchem opatřit popínavou zelení. Dobré akustické prostředí může být někdy problém, který ale mohou pomoci vyřešit speciální obklady stěn a stropů. AVS systémy jsou drážkované či děrované dřevěné desky silné nebo 12mm, které lze použít jako stropní kazety (výrobní rozměr 596×596) nebo. Vylepšete prostorovou akustiku ve Vašich kancelářích, především pak v open space office či jednacích místnostech akustickými obklady.


Instaluje se jako obklad zdí a podhledy do konferenčních sálů a restaurací. Vllnená plsť v interiérovom dizajne. Pre rezidenčné aj komerčné vnútorné priestory. Interiéry Interiéry ZOOM INFO.


Exteriéry Exteriéry O nás. Vyrábíme a montujeme dřevěné terasy,interiéry a exteriéry. Prodáváme a sušíme výběrové řezivo. Připravili jsme pro vás pár novinek, které vás.


Akustika v kanceláři Pomůžeme Vám vyřešit akustiku v kancelářích. V našem portfoliu najdete akustické paravány, akustické obklady stěn. Byly vyvinuty na základě potřeb architektů a designerů pro tvorbu moderního interiéru s ohledem na přírodní materiály, které jsou srdcem sortimentu Oberflex. Kazety OBIFON je ideálny materiál.


Thank you for your interest!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky