úterý 3. července 2018

Cyky 2x1

Kabel CYKY (O) 2xBarvy žil: hnědá, modrá Konstrukce: - měděný vodič plný - PVC izolace, žíly stočené do kabelové duše - výplň (výplňová guma) - PVC plášť (černý, odolný proti UV záření) Tec. Tento kábel sa používa najmä pre svetelné okruhy. Všechny informace o produktu Kabel vodič NKT Kabel CYKY -O 2x, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze NKT Kabel CYKY -O 2x,5. Je vhodný i pro propojení napájecího zdroje a LED pásku. Velké množství kabelů CYKY skladem.


Na našem eshopu lze zakoupit kabely o různých průměrech a to nejen po celých baleních, ale i po metrech. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny. CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Zde se nacházíte: Heureka.


Apvalus jėgos kabelis su triguba PVC izoliacija. Skirtas naudoti sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia má iba ilustračný chrakter. Určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky, nebo na vzduchu, do lišty, do tr.


CYKY-O 2x(2Dx5) v kruhu. Osobní odběr - pobočka Most už dnes. Kabel CYKY 2x,5mm lze použít mimo jiné k přívodu napájení pro světelné okruhy nebo napájecí zdroje (230V).


Barevné značení žil - C (J) = hnědá - modrá. CYKY (O) 2x- Kabel CYKY (O) 2x5Barvy žil: hnědá, modráKonstrukce:- měděný vodič plný- PVC izolace, žíly stočené do kabelové duše-. Instalační kabely s Cu jádrem, Použití: Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. CYKY (2x až 24x 5) kabely CYKY jsou silové instalační kabely s měděným jádrem a PVC izolací. Kabely jsou odolné proti UV záření a. Predáva sa na celé metre.


Výhody nákupu na Elektro-Palouček. Zázemí kamenné prodejny. Kulatý kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Možnost klást i do hořlavých materiálů například (do dřeva). LED Laidai Buitiniai LED šviestuvai LED lempos LED juostos YDYp CYKY NYM.


Kabelis OMYp 2x,5mm varinis lankstus plokščias baltas (BVV-PLL) (M), 100m Kabelis OMYp 2x,5mm varinis lankstus. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou, či přímo na dřevěnou konstrukci. Kompletní technická specifikace produktu NKT Kabel CYKY -O 2x,a další informace o produktu. Kabel H05VV-F (CYSY) 2x, bílá, 20doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. První písmeno určovalo materiál jader: A – hliník, C – měď. Druhé a čtvrté písmeno určovalo materiál izolace: N – napuštěný papír normální, M – napuštěný papír nemigrující, Y – měkčený polyvinylchl. Kábel CYKY -O s prierezom 2x,5mm ktorý sa dá využiť vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Pokud si nepřejete nadále získávat novinky z našeho webu napište svůj mail do formuláře, pokud se Vaše mailová adresa nachází v naší databází.


Já doporučuji používat označení ve tvaru CYKY -J 4xa CYKY -O 4x10. Mluví ze mne vlastní zkušenost. Uložení silových kabelů a jejich rozvod je možný v zemi, betonu, pod omítkou, trubkách, lištách, žlabech, lávkách nebo kabelových kanálech. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. OEM Scart - 6x Cinch Kabel 5m.


Kabelis YDYp 2x,5mm varinis monolitinis plokščias baltas (BVV-P) (M) Kabelis YDYp 2x,5mm varinis monolitinis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky