pátek 6. července 2018

Dveře zatahovací

Shrnovací dveře totiž nezabírají prakticky žádný prostor, a to ani když zůstanou otevřené. Navzájem si tak nepřekážejí, ani vás neomezují v pohybu po prostorách bytu. Také se zavírají tiše – nebouchají ani neskřípou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Materiál, ze kterého jsou dveře vyrobeny, je odolný proti vlhkosti, proto mohou být lamelové dveře namontovány v místnostech se zvýšenou vlhkostí.


Interiérové dveře jsou na stránkách řazeny podle modelů, z nichž některé jsou sloučeny do kolekcí. Důležitým krokem je výběr povrchové úpravy , která nejen vytváří finální reliéf a strukturu dveřního křídla, ale také určuje vlastnosti dveří, jako je stálost barev nebo odolnost proti mechanickému poškození. Vyrobíme či upravíme jakékoli posuvné dveře.


Kvality zpracování a použitých materiálů. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Vedle dveří bez zárubní nabízí společnost Dorsis také posuvné dveře bez obložek , a to jak po stěně , tak do bezobložkového skrytého pouzdra. Plastová okna a dveře Bartoš CZ, s. Pokud si nejste jistí, jaký typ oken nebo dvěří je pro Váš dům či byt nejvhodnější, tak nás kontaktujte. Posuvné dveře jsou jednak praktické, ale především vypadají skvěle a vašim interiérům dodají eleganci a styl. Existuje několik typů posuvných dveří - posuvné dveře na stěnu, posuvné dveře do pouzdra nebo lze využít stavebních pouzder (JAP, SCRIGNO STECH).


Posuvné dveře vám pomohou ušetřit spoustu místa a příjemně ozvláštní také design interiéru vašeho bytu. Obzvláště oblíbené jsou posuvné dveře do koupelny, protože tam je úspora prostoru velmi důležitá. Pokud hledáte rychlý a levný způsob renovace vašich starých dveří, je zde možnost využití koženkového čalounění dveří ve třech druzích prošití a dvaceti dekorech.


Koženkové shrnovací dveře jsou charakteristické především svým tichým chodem a designem, který se velmi přibližuje klasickým přírodním materiálům. Z obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou je výstup na prostornou terasu z exotického dřeva se zatahovací markýzou. Dále je zde ložnice, 2x dětský pokoj, koupelna s toaletou, samostatná toaleta a technická místnost. Vytápění je řešeno plynovým kotlem.


Skládací, někdy nazývané lamelové dveře , se nabízejí ve dvou variantách, a to jako už zmiňované dveře skládací nebo harmonikové. TIP: Jaké dveře jsou správné - zašupovací, zatahovací , šoupací, nebo shrnovací? Buď můžete mít dveře hladké s imitací dřeva , nebo s potiskem.


Mezi potisky je například přírodní vodopád , klasická anglická telefonní budka , taxíky v New Yorku , barevné papriky nebo tygr jako živý. Druhou možností jsou dveře dvoukřídlé, které se zavírají do středu. Navíc interiérové dveře za trvale nejnižší ceny. V naší nabídce naleznete vany, vaničky, kouty, zástěny.


Nové zatahovací dveře,bílé. Na fotu jsou znázorněny starší,aby bylo vidět,jak vypadají. Už jsme je nestihli vyměnit.


Stěhujeme se,prodávám levně více věcí-viz další nabídky. Poslední možnost koupě,poté již nebude vystaveno z důvodu přestěhování. Posuvné dveře do pouzdra nebo na zeď - mnoho typů dveří, povrchů a barev s originálními obložkovými zárubněmi.


Kontaktujte nás s poptávkou. Dveře na obrázku jsou pouze ilustrační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky