středa 4. července 2018

Pvc palubky

Plastové palubky nahrazují klasické dřevěné palubky , avšak bez nutnosti opakujících se nátěrů. Palubky jsou vyrobeny z prvotřídního PVC materiálu. Nejčastěji jsou plastové palubky vyrobené z PVC a fóliované, nebo rovnou probarvované. Dřevěné fasádní palubky Lunawood Novinkou v našem sortimentu jsou dřevěné palubky Lunawood.


Až se za let rozhodnete obklady zrekonstruovat, tak staré palubky dobře poslouží jako surovina pro výrobu něčeho nového. K dnešnímu dni je společnost Jiří Vencl jedním z největších dodavatelů dřevařských výrobku na trh České republiky a disponuje silnou materiální technickou základnou.

Ukázka postupu montáže obkladu z plastových palubek české výroby od společnosti RENOL. Jednoduchou montáží získáte obklad fasády nebo podbití římsy a podhled. Jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého PVC s UV odolným povrchem z materiálu ASA. Tyto palubky je možné použít na plochách vystavených slunečnímu záření. Už se nemusíte dívat jak je palubka napadána dřevokazovým hmyzem či potažena zelenou plísní.


Prvotřídní PVC materiál je opatřený vysoce kvalitní UV stabilizovanou fólií, která je v reálných odstínech dřeva a vy tak jednoduše sladíte s použitou folií na. Obkladový panel Guttapanel Standard Color - Obkladový panel Guttapanel Standard Color je kvalitní a bezúdržbový. Materiál je probarven přímo v hmotě.


Interiérové obkladové PANELY.

Obkladové panely Motivo se vyznačují velmi realistickým vzhledem, dlouhou životností, naprostou odolností vůči vlhkosti a. OBJEDNAT on-line (e-shop) Katalog plastových palubek. Ceník palubky Profi PVC. Veškeré technické informace naleznete ZDE. Tato stránka slouží k objednání plastové palubky - venkovní, vnitřní a dokončovacích profilů.


Kompletný cenník obsahuje náš celý sortiment s rozpisom rozmerov a cien, kde ponúkame široký sortiment drevených profilov ako tatranský profil, palubovka. Jeden kus palubky v délce mb - zabírá plochu m2. Dorian Dekor nabízí kompletní služby včetně garnýže, záclony a závěsy, navštivte nás a přijďte si.


Při spojení palubek, díky přiznané drážce, vzniká klasické napojení tzv. Profil plastové palubky je plně probarven, takže nehrozí nestejnoměrné vyblednutí barvy. V naší nabídce naleznete vany, vaničky, kouty, zástěny. PVC palubka Color slouží k podbití střech ale i obkladu fasád objektů, vytváření zavěšených provětrávaných fasád a zateplovacích systémů. Obkladové lamely i ukončovací profily jsou vyrobeny z kvalitního stabilizovaného tvrzeného PVC.


Lze si vybrat z několika barevných provedení – od standardních bílých až po věrohodné imitace dřevěných povrchů. Díky svým přednostem jsou plastové palubky stále více používáným stavebním prvkem. Kromě toho jsou také šetrné k životnímu prostředí, protože se dají recyklovat.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: palubky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte.

Melírovaná palubka vytváří přirozený vzhled dřeva namořeného do odstínu zlatý dub nebo teak. Není však vhodná na plochy vystavené slunečnímu záření. Zabýváme se prodejem klasických venkovních a vnitřních parapetů.


Brno – specialista na výrobky z plastů. Dodáváme běžné, technické i špičkové plasty, vyrobíme polotovary podle vaší dokumentace. Plastová palubka vhodná zejména pro obkládání podhledů.


Na výrobu plastových palubek se používá tvrzené PVC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky