pondělí 25. února 2019

Impregnace dřeva proti vodě

Vyberte si vhodnou impregnaci na drevocolor. Konstrukční ochrana dřeva proti vzlínající vodě spočívá v oddělení dřevěného materiálu například od základové desky, a to pomocí vodu nevodivých materiálů nebo vhodných penetračních nátěrů. Při zakládání sloupků platí stejné pravidlo jako pro obvodové stěny domů – dřevěný materiál by měl být uložen nejméně 3mm nad zemí. Zabudujte dřevo dostatečně vysoko nad zem. Propůjčují ošetřeným plochám samočistící schopnost - zabraňují usazování nečistot.


Smyslem impregnace dřeva je zajistit jeho chemickou ochranu před škůdci, houbami, plísní nebo hnilobou. K povrchové úpravě, ochraně proti pronikání vody a. V příznivých podmínkách nám dřevo může sloužit dlouhou dobu, musíme ho však chránit před rozvojem podmínek vhodných pro napadení škůdci. Impregnace dřeva proti škůdcům? Hydrofobní impregnace dřeva - ochrana proti UV záření Dřevo je všestranný materiál s ekologickými a ekonomickými výhodami, který je přírodně obnovitelný, takže šetří zdroje. Přesto, že se dřevo vyznačuje velmi dlouhou životností, není úplně odolné vůči vlivům prostředí.


Používá se k dekoračním vrchním nátěrům dřeva , ve venkovním prostředí až po ošetření dřeva napouštědlem. Zvýrazňuje kresbu dřeva , dobrá nasákavost zvyšuje odolnost proti vodě a povětrnostním vlivům, UV záření. Navzdory skutečnosti, že se impregnace na bázi proniknout letět do dřeva, není hluboká, film tvoří na povrchu, má vysokou pevnost.


Tradiční odolnost dřeva proti působení hmyzu a hub je založena mnohem více a spolehlivěji na materiálech, tedy druzích dřeva , než spoléhání na trvale. Bondex-Preserve-II- impregnace - proti. Má výborné penetrační vlastnosti, proniká do dřeva až do hloubky mm.


Osmo vosková impregnace je bezbarvá ochrana dřeva do vnějších prostor, preventivně účinná proti zvířecím a rostlinným škůdcům způsobujícím hnilobu, modrání dřeva a proti napadení hmyzem, proniká ehce a hluboko do dřeva ,odpuzuje silně vodu. Bobtnání a sesýchání bude omezeno. Další výhodou nanotechnologického impregnačního nátěru je dlouhodobá životnost jedné aplikace - až let , snadná údržba a jednoduché obnovení ochrany po skončení životnosti nátěru. Hlavní výhody nano impregnace na dřevo. Přirozená trvanlivost dřeva je odolnost jednotlivých dřevin proti napadení dřevokaznými organismy (dřevokazným hmyzem a dřevokaznými houbami).


Pojem nano impregnace je v poslední době skloňován stále častěji díky svým vlastnostem jako několikrát delší životnost ochranné vrstvy, odolnost proti setření, prodyšnost a antibakteriální vlastnosti. Přírodní olej na rozpouštědlové bázi pro ošetření a ochranu dřevin proti povětrnosti a UV záření. Snadné a rychlé použití, zvyšuje odolnost vůči plísním, nezvýrazňuje texturu dřeva. Kompatibilní s tmely Sika.


Výborný impregnační olej na dřevo. Po použití této impregnace jsou boty kvalitně ošetřeny a přitom zůstávají prodyšné. Ochrana dřeva využívající novou technologii - nanotechnologii.


Povrchová úprava dřeva zajistí ochranu dřeva proti vodě, oleofobii a také odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí. Ideální pro ošetření dřeva v exteriéru, vlhkém prostředí, v prostředí s nečistotami z prostředí, dřevěného nábytku a podobně. Dřevo je přírodní materiál, který je součástí přirozeného koloběhu bytí. Vyrůstá ze země stejně jako rostliny, které nepřežijí ani jednu zimu.


Bez kvalitní ochrany dřeva proti vodě se neobejdete Kov i dřevo podléhají vlhkosti po svém. Dřevní tér - pouze na venkovní použití - přírodní ochrana dřeva proti vodě , plísním a UV záření. Vhodné pro dřevěné stavby, ploty, lodě, šindelové střechy atd.


Roztok fluorokarbonové pryskyřice sloužící k ochraně materiálu proti vlhkosti, vodě a prachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky