čtvrtek 21. února 2019

Fundermax desky

In order to provide you with the best service on this website, we use cookies to collect user behaviour. By clicking and using this Website, you consent to the use of. See for yourself: ultimately materials are always eye-catching.


And it is the surface that catches the eye. That is why we at FunderMax invest heavily in providing sophisticated visual and tactile experiences with our surfaces, which always offe. Exteriérové kompakty mají hnědé jádro. FunderMAX dělí svou produkci na základní dvě skupiny: Interior - HPL materiály pro interiérové použití.


Možný je i individuální - Digitální tisk na kompaktech či na HPL, nehořlavost. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online!


Je to vysoce kvalitní stavební produkt určený pro dlouhodobé obložení vnějších. Jedná se o vysokotlaké lamináty (HPL desky ) vyrobené podle normy EN. Hexa, vysoce odolný proti uklouznutí. Je určený pro dlouhodobé použití jako balkonová podlahová deska, podlaha do lodžií, schodišť, teras, atd.


Jsou vyráběné v lisech za vysokého tlaku a teploty. Z jsou tvořeny z pásů přírodních vláken a zbylých. Max interiér kompaktní desky rakouského výrobce fa. FunderMax jsou vysokotlaké lamináty(HPL desky)vyrobené podle ČSN EN 438-typ CGSvhodné pso oblast použití s vysokými nároky na mechanicko-fyzikální vlastnosti,jako jsou obložení stěn,letištních hal,a výrobu nábytku odolného vůči mechanickým a chemickým vlivům.


Plošný materiál – FUNDERMAX FUNDERMAX desky jsou plošně lisované desky z přírodních vláken s dekorativními lamináty vyrobenými z melaminu nebo z tvrzených syntetických pryskyřic podle normy EN 4(označení HPL). Kompaktní desky - kuchyňské pracovní desky , obložení stěn, obložení stěn kuchyní mezi skříňkami, designové stoly, interiér lodí, nábytek, fasády domů, podbití krovů, ploty a jiné odolné aplikace. Max Interiér kompaktní desky rakouského výrobce firmy FunderMax jsou vysokotlaké lamináty (HPL desky ) vyrobené podle ČSN EN 438- typ CGS vhodné pro oblast. Specializujeme se na distribuci dekorativních vysokotlakých laminátů (HPL), lamino desek, (LTD), (DTL), umakartů, přírodních dekorativních dýh, významných.


Ceny dosiek FUNDERMAX Vám zašleme na základe upresnenia v cenovom formuláry alebo na základe mailu. Máte-li zájem dostávat e-mailem zdarma informace a aktuality o laminátech a dalších materiálech, prosím zaregistrujte se k odběru. Dekory FUNDERMAX Materiály a výrobky FUNDERMAX dodáváme v široké škále a množství dekorů.


Například v UNI a COLOUR dekorech si můžete vybrat z desítek barev a další desítky dekorů představují zajímavé a vkusné vzory, kámen, mramor a různé druhy dřeva. Kompaktní desky MAX EXTERIOR od firmy FUNDERM FUNDERMAX AX jsou duromerové vysokotlaké lamináty (HPL) podle EN 4typ CGF, skládající se z pásů přírodních vláken (asi hmotnostních ) a syntetických pryskyřic. Vedle estetické funkce nabízejí desky další užitečné vlastnosti.


Více o nich v tomto článku. Keď len to najlepšie je dosť dobré. Kompaktné dosky sú vo všetkých smeroch a aplikáciách perfektným materiálom pre moderný interiérový dizajn. Kvalita desek je předurčuje i pro výplně balkonů.


Laminátové desky dodávané naší firmou se objevily na významných veletrzích celého světa (v Austrálii, Číně, USA a dalších) nebo v některých významných hotelech a interiérech Evropy. Formulář se nepodařilo odeslat. Jádro desky dokonale ladí s akrylovým nátěrem výrazné barvy, který desce dodává vysokou odolnost.


Pokud se tedy rozhodnete pro fasádu v konkrétní barvě a zvolíte desky Cembrit Soli vybranou barvu budou mít všechny plochy i hrany, všechny okraje výřezů a vyvrtaných otvorů. Fundermax - fasádní desky nabízející dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky