středa 20. února 2019

Cementovláknité desky

The web site is now storing only essential cookies on your computer. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Nové technologie však dnes umožňují výrobu cementovláknitých desek ještě lehčích než jsou desky cementotřískové. Jsme největším výrobcem cementotřískových desek v Evropě. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Desky malých formátů mají stejné technické parametry jako běžně nabízené velkoformátové desky a proto je možné je s velkoformátovými deskami kombinovat. Desky “Cembrit Small Module” jsou k dispozici v různých barevných odstínech. Natura Pro, Textura a Pictura jsou architektonické fasádní cementové desky instalované na speciálně navržený Karrier Panel.


Vlákna mohou být syntetická nebo celulozová. Desky fermacell Powerpanel H2O a HD jsou voděodolné a mrazuvzdorné. Vlnité desky Cembrit jsou lehká a pevná vláknocementová střešní krytina, která si i na velmi exponovaných místech snadno uchovává své vlastnosti, což.


Také jsou pevnější a odolnější proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním než tradiční štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Nabízíme širokou řadu odolných a bezúdržbových vláknocementových fasádních desek Cembrit. Hledáte různobarevné řešení se zajímavou strukturou povrchu. Jsou pružné a ohybově pevné. Umožňují stavbu bez mokrých procesů a skvěle poslouží při rekonstrukcích.


Dalším rozdílem je povrchová úprava cementovláknitých probarvených desek - impregnace, hydrofobizace desky a nebo úplně bez povrchové úpravy. Desky jsou složeny z dřevní hmoty, cementu, vody a hydratačních přísad. Použití: natírání podlahy, která není zatížená pojezdem.


Sádrovláknité desky fermacell. Brněnská společnost G Trade spol. Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady. Perfektní vnitřní obložení stěn na míru - vyberte si z mnoha typů, provedení a barevných kombinací Varianty pro suché i vlhké prostředí MDF, HPL desky. Naše levné OSB desky si můžete vyzvednout buď osobně na pobočkách v Brně, Ostravě, Liberci, Praze a dalších pobočkách, nebo si je nechte přivézt až k vám.


Vytvořit suchou cestou i náročné konstrukce zatěžované vlhkostí či vyžadující obzvláštní požární odolnost umožňují desky na bázi cementu, cementotřískové a cementovláknité. Fermacell s profilovanými TB hranami: sádrovláknité desky fermacell s profilovanými TB hranami jsou ideálním řešením pro rychlou a nákladově úspornou. Neobsahují azbest, jsou nehořlavé a odolné proti hnilobě a živočišným škůdcům. Dělí se na cementotřískové desky a cementovláknité desky.


Nejčastěji se pojí hydraulickým cementem. Cementová hmota se dobře. Zažitými materiály se staly cementovláknité desky , desky ryze dřevovláknité, nebo dokonce sádrokartonové desky. Tyto všechny druhy materiálů však bohužel podléhají nadměrným vlhkostním poměrům, které panují v exteriéru.


Deska Hydropanel je navíc vysoce vodoodpudivá a odolná proti plísním. Stavební desky Fermacell Vzhledem ke své pevnosti jsou vhodné na konstrukce mezibytových stěn, protože splňují požadavky na pevnost i na zvukovou izolaci. Zároveň malá tloušťka těchto konstrukcí přispívá ke zvětšení obytné plochy a tím i ke snížení nákladů na výstavbu. Karbidové zuby pro prodloužení životnosti, zejména u abrazivních. Fasádní a cementovláknité desky Odebíráme od těchto výrobců: Swisspearl Cidem Hranice přesvědčí vás hlavně díky široké škále velikostí, tvarů a barev.


Univerzální cementovláknité desky CEMVIN CV FM jsou určeny pro aplikace ztraceného bednění ve všech vybraných typech staveb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky