čtvrtek 28. února 2019

Plastové šindele

Výrobek EUREKO - DDS je věrnou kopií klasického štípaného šindele ze dřeva. Find the Newest Product. Byl speciálně vyvinut jako střešní krytina a obklad se všestranným použitím. Společnost Eureko nabízí plastové šindele a plastovou břidlici.


Tyto krytiny jsou vhodné pro všechny druhy staveb.

Krytiny Eureko jsou estetické a skvěle imitují přírodní materiály. Tento plast je také velmi pevný a lehký. Pro své výborné vlastnosti dává výrobce na materiál záruku let, očekávaná životnost je ovšem podstatně vyšší. Suroviny pro výrobu plastových šindelí firmy Eureko jsou získávány velmi kvalitní separací odpadních plastů z. Věrná kopie klasického štípaného šindele ze dřeva s dlouhou životnosti bez nutnosti údržby. Minimální sklon střechy 25°.


Na krytiny EUREKO se poskytuje.

Polyesterové(PES) plastové krytiny - U PES desek je skelné vlákno nahrazeno efektivnějším a účelnějším nylonovým. Důkazem spolehlivosti a dlouhé životnosti jsou do dnes funkční střechy ze sklolaminátových desek. Velkou výhodou je teplotní a materiálová stálost, pevnost a chemická odolnost. Díky recyklaci jsou tyto krytiny levnější než přírodní materiály. Asfaltové střešní šindele vyrábíme, ale také prodáváme koncovým zákazníkům.


Použití a vlastnosti střešní krytiny Eureko. Lze je však použít také jako alternativu k betonovým, nebo páleným krytinám, kdy se z plastu vyrábějí různé plastové šablony a plastové šindele z recyklovaných plastů. Jsou extremě lehké, mechanicky stálé a navíc EKOlogicky šetrné.


Plastový šindel EUREKO DDS je věrnou kopií klasického dřevěného štípaného šindele. Byl vyvinut jako náhrada za šindel dřevěný a je zhotoven z. Navíc umělohmotné desky za trvale. Bitumenové šindele z organických vláken sycených bitumenem.


Spodní strana je opatřena částečnou samolepící vrstvou. Jsou určeny na střechy od sklonu 12°. Povrch šindele je tvořen tlakově zaválcovaným posypem z keramizovaného probarveného granulátu.


Vrchní strana je opatřena termoaktivními body, které slouží ke slepení šablon a vytvoření kompaktní plochy.

TAB dodáváme v červené a hnědé barvě. Střešní krytiny pro zahradní domky, pergoly, dřevostavby i rodinné domy. Ověřené informace o firmách z oboru Střešní, plastové , dřevěné šindele v regionu Střední Čechy a okolí. Firma Drdlik zabívající se výrobou a montáží dřevěného štípaného šindele , dodáním a montáží plastového šindele EUREKO DDS II.


Nabízíme velké slevy na střešní krytiny Bramac, Tondach, KM Beta, Mediterran a Roben. Dále na plastové šindele a břidlice Eureko, bitumenové šindele IKO a. Hotové šindele mají délku 5mm a šířku od – 1mm. Buď jde o jednoduché krytí , vhodné na hospodářské budovy nebo dvojité krytí , vhodné pro obytné budovy. Ať už si vyberete imitaci dřevěného šindele DDS nebo štípané břidlice CPS českou šablonu a nebo BNC německý čtverec, věříme, že budete spokojeni. Záruka na krytinu je let.


Plastové krytiny jsou dnes již běžnou součástí sortimentu střech. KOMPASS, Data pro váš business. Plastové břidlice, tašky, šindele Tyto plastové krytiny jsou vyráběny recyklací plastů z automobilového průmyslu, kabelových izolací a PET lahví.


Materiál je vysoce odolný povětrnostním vlivům, mechanickému poškození a jeho vlastnosti znemožňují uchycení a růstu mechů. Plastové tašky Z počátku se tato krytina netěšila velké oblibě a panovala jakási nedůvera vůči jejím mechanickým vlastnostem. Tyto belgické šindele dodává renomovaná firma IKO, která vyrábí střešní krytiny ve stylu Kanadský šindel. Podklad pro šindele Hydroizolační pás z oxidovaného asfaltu s vložkou z pevného polyesterového rouna s oboustrannou povrchovou úpravou z netkané textilie PP stříže.


Používá se jako podklad pod šindele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky