čtvrtek 28. února 2019

Plechové zárubně

Zárubně jsou určeny pro dodatečnou montáž do hotových světlíků jak z klasického zdiva tak i do lehkých kontrukcí. Tyto ocelové zárubně mohou být dále upraveny tak, aby přesně odpovídaly konstrukci dveří, které do nich budou zavěšeny (např. ocelové zárubně upravené pro bezpečnostní dveře, ocelové zárubně pro vnější vchodové dveře, ocelové zárubně upravené pro požární uzávěry), ocelové zárubně atypických rozměrů, ocelové zárubně s alternativními typy. Zaručujeme že u nás zboží v akci vždy dostanete. V případě nedostatku některého zboží v akci nahradíme stejným druhem zboží jiné.


Plechové dveře nezateplené do standartní ocelové zárubně. Pokud mají zárubně rozpěrné úhelníky, nebo jakoukoliv přibodovanou rozpěru, která sloužila jako ochrana tvaru při dopravě a montáži, uřízněte je flexkou. Otloukání kladivem, nebo páčení může vést k poškození a pomačkání zárubní. Navíc plechové dveře za trvale.


Naše plechové dveře nabízíme v různých variantách. Vybrat si můžete dveře zateplené i nezateplené, dvoukřídlé či jednokřídlé. Objednávka nebyla nikdy snadnější.


Tyto ocelové interiérové dveře (v provedení izolované a neizolované) se díky svým výhodám používají v celé řadě prostředí jako. Vybírejte si Zárubně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zateplené plechové dveře, otvírání levé či pravé, různé rozměry. Oboustranně zaplechováno , dveře jsou zatepleny minerální izolací.


C ), pro přesné zdění ( typ YC ) i pro sádrokartonové příčky ( typ SC ). Interiérové dveře a zárubně do 4h na prodejně, do dnů doma. Nákup dveří i zárubní u nás bez rizika - dní na vrácení. Cena OKZ se řeší individuálně (dle typu kovové zárubně , způsobu jejího zazdění a potřebné šířky krycí obložky). Dveře mám přímo v Hradci Králové.


Zárubně (135) Pevný dveřní rám (86) Pokojové dveře (78) Příslušenství pro dveře a zámky (23) Ostatní (17) Montážní pěna (14) Zadlabací zámky PZ a zámky Chubb (10) Dveřní a okenní těsnění (9) Izolační fólie do oken (8) Dveř. Kování v ceně, příprava na FAB zámek. Prodej dveří po celé ČR. Postup pro snadnou montáž OKZ SAPELI (obložkových zárubní). Rev-R plechové dveře se zárubní v nástřiku.


Jednokřídlé dveře vyrobené z galvanizované oceli. Součástí kompletu je rohová zárubeň na hr. Možné dodat rozšíření zárubně , na obložení zdi, ceníme individuálně. Dodává vnitřní i venkovní dveře, zárubně , kování, okna.


Ocelové zárubně Již více než let vyrábí firma Kooperativa, v. V naší nabídce se nachází velké množství rozměrů ocelových zárubní pro klasické zdění , přesné zdění z tvárnic Ytong nebo Porfix a pro sádrokartonové příčky. ZK plechové dveře jsou tvarovou obdobou klasických dřevěných dveří, skládají se ze dvou částí: užší části (vany) a širší části (víka). Jsou hladké, bez požární odolnosti. Veškeré dveře a zárubně jsou vyráběné na zakázku. Dodací doba je obvykle - týdnů.


Jedná se pouze o orientační termín dodání vzhledem k technickým možnostem prodávajícího a povinnosti dodání zboží ve lhůtě přiměřené okolnostem. Obložkové zárubně můžete použít na stěny z klasického zdiva, pórobetonů, do sádrokartonových příček i ve dřevostavbách. Před smontováním obložkových zárubní si všechny díly stavebnice vyskládejte na rovnou plochu, chráněnou podložkou. Mimo sortimentu těch, které jsou vhodné pro zárubně typové, jsme pro vás schopni zajistit i atypické rozměry, které přizpůsobíme na míru. Co se zárubní týče, ocelové dveře se vsazují do ocelové rámové zárubně nebo ocelové typové zárubně.


Zárubně jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu a zaručují vysokou odolnost a snadnou údržbu. Dřevěné obložkové zárubně se od těch ocelových liší nejen svým estetickým vzhledem, ale i způsobem instalace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky