středa 20. února 2019

Řetízkové rolety

Látkové interiérové řetízkové rolety se vyrábí přesně na objednanou míru. Látka se navíjí pomocí řetízkového mechanizmu. Základní měřený rozměr je montážní šířka = šířka rolety včetně držáků a výška rolety (výška včetně mechanizmu). Předokenní látkové interiérové rolety jsou nezávislé na velikosti oken a instalujeme je na zeď nebo strop před vnitřní část. Rolety na zeď Maxi Decor.


Velký výběr a přehledné návody na montáž. Okenní rolety látkové, bambusové i na střešní okna. Prodeje ready made společností se stále drží na velmi slušné úrovni a není divu.


Víte, že s takovou hotovou firmou můžete začít váš byznys už do 24. S, MP, MPP Model rolety S Základní typ řetízkové rolety není ochuzen o kvalitní mechanický převodník, který zajišťuje lehkou a plynulou manipulaci s roletou. Látkové rolety Mini Decor se vyznačují hladkou strukturou látky. Horní profil řetízkové římské rolety je elegantně uzavřený v nenápadné kazetě. Ovládání této římské rolety je řetízkové přes převodovku.


Pro lehčí římské rolety a římské rolety s menšími rozměry se používá převod 1: to znamená, že o kolik se potáhne za řetízek, o tolik se spustí nebo vyjede i římská roleta. Praktické řetízkové ovládání. Můžete také přišroubovat na zeď, do stropu nebo na okno. OPTIMA - nalepená, montáž bez nářadí a šroubů.


Neinvazivní montáž speciální lepící páskou. Nabízíme žaluzie a rolety do střešních oken Velux, horizontální žaluzie do plastových oken, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, látkové rolety , rolety do střešních oken, rolety den a noc, bambusové rolety , sítě proti hmyzu, shrnovací dveře a náhradní díly k našim doplňkům. Petroš interier je Váš dodavatel pro záclony a závěsy! Dnes se interiérové látkové rolety používají v interiéru především jako dekorace. Látka rolet Eden má je vysoce stínící s jemnou hladkou strukturou.


Mini rolety si díky své jednoduchosti zavěsíte na křídlo okna během několika minut a díky non-invazivnímu systému neztrácíte záruku na Vaše okna. Jutové řetízkové rolety Bambusová roleta s řetízkovým mechanismem. Jedná se o představitele bambusových rolet, který je vyráběn pouze z přírodní tkaniny juta. Vám nezabere více než min. Vzorky látek zdarma pro pohodový výběr.


Vybírejte z bohaté kolekce látek, systémů zavěšení a ovládání. Plisé, rolety a žaluzie za trvale nejnižší ceny. Velkou výhodou je, že pokud zvolíte řetízkové ovládání látkové rolety , pak můžete jedním řetízkem ovládat jednoduše až rolety s lehkým převodem. To samé vám dokážeme vyrobit u elektrických rolet, kde je použit jeden elektromotor. Tím dochází ke snížení nákladu na pořízení vnitřních rolet.


Dodáváme velké množství rolet a mezi nimi jsou i kvalitní textilní rolety řetízkové a pružinové. Samoaretační řetízkové ovládání umožňuje nastavit roletu v jakékoliv pozici bez dalšího aretovaní řetízku k rámu okna. Venkovní rolety a rolety na okna za trvale nejnižší cenu. Do oken restaurace na pražském letišti s výhledem na odbavovací plochu jsme instalovali řetízkové rolety s potiskem.


Klasické řetízkové rolety. Vybrat se můžete z mnoha typů - římské rolety , klasické rolety , pružinové, řetízkové rolety. ETízKOVÉ NEbO mOTORIcKÉ OVLÁdÁNí, PROVEdENí s LÁTKOu dEN-NOc.


Proč nezkusit i jinou barvu než tradiční bílou? INTERIÉROVÉ LÁTKOVÉ ROLETY … nádech intimity. Kvalitní rolety celkové zlepší akustiku prostoru a místnost získá úplně novou atmosféru. Největší e-shop s náhradními díly na řetízkové žaluzie.


Interiérové rolety s bočním ovládáním řetízkovým mechanismem, kde původní dřevěný samotoč nahrazuje hliníková trubka, na níž je připevněna látka. Je charakteristická vysoce estetickým vzhledem a jednoduchostí montáže i ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky