pondělí 25. února 2019

Modulové domy na klíč

Nízkoenergetické modulové domy stavíme zakázkově v Rožnově pod Radhoštěm tzv. Levné dřevostavby na klíč. Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby.


Domy vyrábíme ve světě běžně používanou metodou montáže konstrukčních rámů z lehké tenkostěnné pozinkované oceli při použití kvalitních materiálů v několika variantách od nízkorozpočtové hrubé stavby k dokončení (např. svépomocí), až po konečné provedení domu na klíč k okamžitému bydlení, bez dalších jakýchkoli dodatečných nákladů. Vyráběné mobilní domy a modulové dřevostavby jsou určené především k trvalému bydlení a splňují veškeré technické požadavky na nízkoenergetické rodinné domy. Důležitým aspektem při projektování mobilních domů a modulových dřevostaveb je použití výhradně ekologických konstrukčních materiálů a moderních konstrukčních principů výstavby.


Bydlení na klíč do 2–měsíců. Tím, že naše moduly vyrábíme v kryté hale a máme zvlášť vyčleněný výrobní tým, vznikají naše stavby velmi rychle. Kvalitní modulové domy na klíč. Domy jsou vysoce kvalitní a zcela vhodné k trvalému bydlení. Dlouhodobé ekonomické panelové modulové domy Každý z našich širokých výběrů jednorožných modulových domovských plánů může být přizpůsoben.


V naší nabídce máme i několik domů od 390. Modulový systém splňuje energetickou náročnost. Vyrábíme a dodáváme hotové domy “ na klíč ” ,nebo kompletní panely pro stavbu svépomoci. Doba stavby nízkoenergetického a pasivního domu je 4-měsíců. Délka stavby se odvíjí od ročního období kdy se začne dům stavět.


Získáte tak nejlevnější montované domy na klíč. Nejlevnější montované domy : Nejlevnější montovaný dům Hobbytec Home může sloužit jako chata nebo trvalé bydlení pro jednotlivce. Modulové domy IJC jsou vyrobeny metodou montáže konstrukčních rámů z lehké tenkostěné pozinkované oceli při použití kvalitních materiálů s důrazem na celoroční použitelnost v tuzemských klimatických podmínkách. Jedná se o typovou výrobu preferující vynikající cenu, která je vzhledem k parametrům, použitým materiálům a zcela nové technologii výroby na trhu bezkonkurenční.


Dům na klič , postavený za jeden den? Stavíme nízkoenergetické bungalovy i patrové domy. O nás máte již v základu nadstandard! Dřevostavby na klíč od MS Haus, s. MS Haus je stavební a projekční firma specializující se na dřevostavby na klíč.


Montované domy , zejména rodinné. Naše montované domy na klíč jsou originálním produktem, který Vám poskytne maximální komfort za nejnižší možnou cenu. Rodinné domy pro každou rodinu! Jsme pro Vás pravým partnerem.


Domy stavíme na zakázku dle projektové dokumentace. Po Vašem odsouhlasení konečné nabídky včetně příloh a podpisu smlouvy o dílo startujeme stavbu domu. Produkty Modulové dřevěné domy S pomocí široké modelové řady si můžete zvolit dům, který nejlépe odpovídá Vašim představám o jeho rozměrech a vybavenosti. Nepodaří–li se přesto uspokojit Vaše nároky, je možné provést individuální úpravu typového projektu.


Domluvte si s námi schůzku. Vybírejte mezi projekty montované domy , které se vejdou ať už hrubou stavbou, stavbou na dokončení nebo na klíč do milionu korun. Domy , které se vám líbí ohodnoťte tlačítkem „To se mi líbí“.


Prohlédněte si půdorysy a další podrobnosti. Výběr montovaných domů můžete filtrovat. Bývanie na kľúč do 2-mesiacov.


Tým, že naše moduly vyrábáme v krytých halách a máme vyhradený výrobný tým, vznikajú naše stavby veľmi rýchlo. Již let stavíme nízkoenergetické moderní dřevostavby na klíč. Na konstrukci domu garantujeme záruku let. ATRIUM, to je sázka na kvalitu a komfort. Odpověď je ano, které má ovšem řadu podmínek.


Které to jsou, se dočtete v tomto příspěvku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky