pátek 22. února 2019

Trapézový plech pozink

Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů. Ceny platia pri objednávke nad 50mFasádny profil. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci, které často lomí tradiční rozdělení na střechu a fasádu.


Pozinkovaný plech Na mnoha místech musí být plechy vybaveny ochrannou vrstvou proti korozi.

Asi nejčastější způsob, jak uchránit povrch proti nežádoucím vlivům počasí, představuje žárové zinkování. Nabízím k prodeji trapézový plech tl. Možné použít jako ztracené bednění,krytinu i oplocení. TRAPÉZOVÉ PLECHY Cenník platný od 01.


Můžeme se s nimi setkat také pod názvem, který označuje výrobce - plech VSŽ, VIKAM, ARCELOR MITTAL, CB PROFIL, MÜNKER, SATJAM, ROVA, nebo v hovorových názvech trapéz, trapézák, vlna, hranatá vlna, plech do ztraceného bednění. This feature is not available right now. Nejpoužívanější profil trapézových plechů, vhodný na střechy, přístřešky, ploty atd.


Lze ho použít jak u neizolovaných staveb, tak u staveb s libovolným použitým izolačním materiálem.

Použití trapézových plechů jako konstrukčních prvků pro střechy a fasády. Ocelový plech s polyesterovou povrchovou vrstvou tloušťky mikronů se hodí pro obložení stěn, přístřešky na vozidla, kůlny, zastřešení teras, přístřešky na dřevo atd. Díky své povrchové úpravě odpuzuje vodu a protože je lehký, snadno se pokládá. Vyrábíme typů trapézových profilů, které mají podle druhu materiálu použitého na jejich výrobu, různé použití. DEKPROFILE TR 1 TR 3 TR jsou trapézové plechové profily.


Trapézové plechy SATJAM jsou vyráběny z. Jsou určeny k vytváření střešní krytiny a fasádního pláště. Fasádní profil Tse obecně používá u garážových vrat, obezdívek popelnic a také jako podbití stropu v barvě krytiny nebo v kontrastu. Pokud je titanzinkový plech dlouhodobě vystaven vlivům ovzduší, pak se na něm vytvoří tzv. Vyniká lehkostí, odolností a jednoduchou instalací, zároveň má příznivou cenu. Predám farebný trapézový plech T08.


Rozmer 89x200cm v hnedej a červenej farbe. Jeho využitie je hlavne ako podhľadový, alebo fasádny plech. Je vhodný na opláštenie rôznych interiérových, alebo exteriérových stien, prístavieb a pod. Nízké pořizovací náklady, vysoká bezpečnost, ekologická šetrnost nebo moderní vzhled – to vše jsou atributy, které dělají z trapézových plechů.


Plech T-je jediný trapézový plech , který má symetrické ukončení a je zcela nenahraditelný pro složitější střechy.

Prodám příhradové nosníky, rozpětí 8m. Výška profilu trapézového plechu zajišťuje těsnost spojů díky lichoběžníkové vlny s vyztuženým žebrováním. V případě objednávky do 50mbude účtován příplatek za podlimitní množství ve výši 500kč bez DPH V případě vykládky hydraulickou rukou bude účtován příplatek v. Hledáte trapézový plech ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Požádejte o individuální nacenění pro atraktivní cenu.


Plech o výšce profilu mm, se hodí na podbití střechy a opláštění vnitřních i vnejších svislých stěn budov. Finální vrstvu tvoří lakoplastová povrchová úprava na polyesterové bázi, tloušťky min. Vlnité plechy pozink Inzerát byl odebran z oblíbených. Aluzinkový trapézoý plech T 1 kwalita I novy Inzerát byl odebran z oblíbených.


Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit. Uvedený plech je možné využiť aj ako lacné riešenie pri rekonštrukciách striech rodinných domov bez nutnosti výmeny pôvodného latovania. Je vyrábaný ako strešný a fasádny profil. Jednostranně lakovaný pozinkovaný plech.


Oboustranně lakovaný pozinkovaný plech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky