čtvrtek 28. února 2019

Remmers hk lasur teak

Impregnantas pilnai apsaugo mediena nuo UV spindulių bei neigiamo atmosferos poveikio. Az Aidol HK Lasur alapos keverés vagy felrázás után használatkész. A fa legyen tiszta és száraz!


A lazúrt puha lazúrecsettel, szálirányba vigyük fel. Száradás után (kb. óra elteltével) vigyük fel a második réteget!

Tölgyfa esetén ajánlott. Die unteren Hirnholzflächen hinterschneiden, um eine Tropfkante zu erhalten. REMMERS Hartwachs-öl - tvrdý voskový olej 2. Pro dosažení výrazně delší ochrany dřevěných konstrukcí před UV zářením doporučujeme kombinovat HK - Lasur (nutné dva nátěry) s Dauerschutz- Lasur UV. Pro dosažení ideálního vzhledu a trvanlivosti doporučujeme použít na příčné řezy produkt Hirnholzschutz. Pre dosiahnutie výrazne dlhšej ochrany drevených konštrukcii pred UV žiarením doporučujeme kombinovať HK - Lasur (nutné dva nátery) s Dauerschutz- Lasur UV.


Pre dosiahnutie ideálneho vzhľadu a trvanlivosti do poručujeme použiť na priečne rezy produkt Hirnholz­schutz.

Chcete se vrhnout na opravu pergoly či plotu a netěšíte se na složitou přípravu před natíráním? HK - Lasur je tenkovrstvá, impregnační lazura, určená především pro ochranu a dekoraci venkovních povrchů. Její jedinečné složení umožňuje dokonalou. Neodlupuje se a nepraská, díky zvýšenému podílu pevných látek chrání dřevěná vlákna. Zákazníci, kteří vyzkoušeli Pflege-Öl (Olej na dřevo) na podlahu nebo tenkovrstvou lazuru na dřevo ( HK - Lasur ), tak už.


Aqua HK - Lasur ist zum vorbeugenden Schutz vor Bläue für alle Hölzer im Freien ohne Erd- Wasserkontakt entsprechend GK und gemäß EN 335-geeignet. Zur Beschichtung vor begrenzt maßhaltigen und nicht maßhaltigen Holzbauteilen im Außenbereich wie z. Verkleidungen, Verbretterungen, Zäune, Tore, Gartenhäuser, Pergolen, Dachuntersichten. HK - lasur je vhodný pouze na dřevo, které není v přímém kontaktu se zemí, jako jsou fasádní a obkladové palubky, pergoly, dřevěné verandy, zimní zahrady, ploty, a podobně.


Remmers je naše osvědčená značka. Tenkovrstvá impregnační lazura, která vám poslouží k ochraně dřeva proti plísním, řasám, vodě, nečistotě a UV záření, v exteriéru. HK - Lasur Grey Protect okrem rozsiahlej ochrany neodolného ihličnatého dreva proti zamodraniu a hnilobe , možňuje okamžité vytvorenie rovnomerné patiny v prirodzenom šedom odtieni v celej ploche fasády. Decorative, solvent-based premium wood preservation glaze for outdoor wood. Does not crack, penetrates deeply.


Waterproof, breathable and moisture-regulating. Follow-up treatment does not require.

Tenkovrstvová impregnačný lazúra, ktorá vám poslúži na ochranu dreva proti plesniam, riasam, vode, nečistote a UV žiareniu, v exteriéri. Hedvábně lesklých povrchů se dá docílit následným nátěrem přípravkem Langzeit Lasur. Jedinečné složení této lazury umožňuje dokonalou ochranu dřeva proti plísni, zamodrání, hnilobě, řasám, UV záření a vlhkosti. Barevné odstíny HK - Lasur bezbarvý, bílý a hemlock používejte pouze na venkovní plochy vystavené nepřímému působení klimatu nebo k základování.


Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Dekoratívna lazúra na ochranu vonkajšieho dreva s obsahom rozpúšťadiel a najmodernejšie kombináciou účinných látok. Dodacia lehota: Dodacia lehota: Do mesiaca. Netrhá sa, preniká hlboko do dreva.


Sme tu pre Vás už rokov. Expresná preprava kuriérom GEIS. Při použití v exteriéru se doporučuje dřevo impregnovat prostředkem s obsahem biocidů, například HK - Lasur ve stejném odstínu je ideálním řešením. Dodatečná penetrace na ochranu dřeva není při použití přípravk. HK LASUR Tenkovrstvová olejová lazúra s obsahom účinných látok.


Vlastnosti Dekoratívna tenkovrstvová, olejová lazúra od firmy remmers na ochranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky