čtvrtek 21. února 2019

Žáruvzdorné cihly

Jsou žáruvzdorné a velmi často se používají pro stavbu krbů, udíren a komínů. Cihly jsou doporučeny pro použití zejména jako žáruvzdorné vyzdívky nebo jako náhradní izolace za jiné žáruvzdorné materiály v tavicích pecích, v sušících či vypalovacích pecích, komínech, rafinérských zařízeních, kamnech, regenerátorech, v plynových potrubích, ke zmírnění tlaku v tavicích pecích, reaktorech a podobných vysokoteplotních průmyslových zařízeních. Velmi nízký obsah železa a alkalických prvků zajišťují dobrou žáruvzdornost a. Portfolio molerových izolačních cihel firmy SKAMOL je.


Izospar se vyznačuje dobrými tepelnými vlastnostmi včetně opracovatelnosti broušením a řezáním.

Duté cihly se používají na stavbu příček a jiných konstrukci (současný název je příčkovka), kde je požadována lehkost. Keramické válečky do průběžných pecí, hořákové špičky, žáruvzdorné izolace, žároměrky, izolační materiály pro stavbu krbů a kachlových kamen. Každý typ je vytvořen podle specifických tepelných a fyzikálních požadavků. Slovensky Preklad pre Žáruvzdorné cihly , kvádry, desky, obkladačky a podobné žáruvzdorné keramické stavebniny, j. Samočistící žáruvzdorné sklo. Pálené cihly a střešní tašky, zprvu vyráběné hrnčířským způsobem, jsou také.


Dodávky žárovzdorných materiálů.

Pro slévárny vyrábíme hlavně netypizované žáruvzdorné tvarovky navrhované podle požadavků našich zákazníků. Lehká a ohebná tepelná izolace. Podívejte se, co vám můžeme nabídnout! Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů.


Jsou odolné proti vlhkosti, jsou mrazuvzdorné i žáruvzdorné (ne ale tak jako cihly šamotové). Též mají výrazně vyšší mechanickou odolnost. Používají se buď tam, kde je potřeba odolnost proti povětrnostním podmínkám (komíny, ploty, venkovní dlažba), nebo tam, kde se využije jejich vzhledu – stavby bez omítky, nebo jako prvek v interiéru – například krb.


Rusku v polovině století XVII. Jeho výroba byla způsobena skutečností, že u průmyslových pecí potřebovalo mnoho továren speciální žáruvzdorný materiál. Por otra parte, generalmente resulta muy difícil, sobre todo para las autoridades aduaneras, identificar al productor de cualquier tipo de ladrillos d. Je nutno zajistit nakládku a odvoz. Při rychlém jednání je možno se domluvit na ceně. Samolepící žáruvzdorné dekorace se používají nejčastěji k ozvláštnění interiéru, například kuchyně.


Prohlédněte si Samolepící panel za sporák. K lepení šamotových cihel a desek nabízíme různé žáruvzdorné malty.

Ocelářský průmysl reprezentuje nejvíce požadované testy na žáruvzdorné materiály. Extremní tlak je způsoben tavbou a struskou, kombinací mechanické a chemické koroze, vysokými teplotami a jejich častými změnami. Prodáváme žáruvzdorné cihly , žáruvzdorný tmel a žáruvdorné izolace (vláknité, vermikulitové a mikroporézní), těsnící šňůry pro krbaře,. Desky jsou vhodné zejména jako samonosná a mechanicky pevná zadní izolace žárovzdorných vyzdívek. Velmi oblíbené jsou šamotové cihly jako obkladový materiál.


Působí jako ideální kombinace estetické a. Pokud se rozhodnete zakoupit pro své vlastnípoužijte šamotové žáruvzdorné cihly , jejichž rozměry jsou uvedeny výše, je důležité věnovat pozornost také značce pevnosti. Tento indikátor určuje vytrvalost k deformaci, ohýbání a také kompresi. Tento parametr se vypočte na základě zatížení, které může výrobek odolat bez toho, aby se zhroutil. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.


Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Dvířka k udírně 350x550mm Vyrobeno z kvalitní oceli! Pro upevnění dvířek je připravený vnitřní rám s 12ti otvory pro uchycení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky