čtvrtek 28. února 2019

Polyethylen desky

Jedná se o snadno obrobitelný a svařitelný materiál hlavně pro chemická vybavení a výrobu nádrží. Tento materiál vyniká vysokou houževnatostí, pevností při nižších teplotách a dobrými chemickými vlastnostmi. Oboustranně hladké desky a fólie z LD-PE, HD-PE vyrábíme v přírodním (mléčném), černém nebo barevném provedení. Desky jsou také použitelné pro nejrůznější účely jak v interiéru, tak ve venkovním prostředí. Desky pro venkovní aplikace splňují veškeré požadavky na teplotní odolnost i UV stabilizaci.


Nabídku doplňuje i kompletní škála svařovacích drátů a svařovací techniky. Polyethylen je v současnosti nejpoužívanějším polymerem na světě. Jeho roční produkce je odhadována na více než milionů tun.


Tato deska se používá pro výrobu zástěrek blatníků zemědělských a. PE trubky - polyethylen. Jste v kategorii: Polyetylen je nejznámějším masově užívaným plastem, jehož stavební prvky tvoří pouze vodík a uhlík. Je to nejrozšířenější materiál pro realizaci zemních rozvodů vody a plynu. Výrobky z technických plastů - plastové tyče, desky , trubky, přířezy, včetně polyetylenu, polypropylenu, plexi, polykarbonátu.


Naší výhodou jsou velké skladovací prostory. Neomezujeme odběr vysokým počtem kusů, u nás je možné odběr už od jednoho kusu za příznivé ceny. Je dobrým elektrickým izolantem a je dobře svařitelný.


Polyetylén alebo polyetén (skr. PE) je termoplast, ktorý vzniká polymerizáciou eténu. Patrí do skupiny polyolefínov, známy je pod obchodnými názvami.


Vaši aplikaci, dělením materiálů, výrobou součástí. Low density polyethylene , známý především pod zkratkou LDPE (případně PE-LD), můžeme do češtiny přeložit jako nízkohustotní polyethylen. Vyrábí se za vysokých tlaků a jeho výsledná struktura je rozvětvená. Vhodný pro výrobu nosných profilů, dorazů, unašečů, sekacích a krájecích podložek a méně náročných kluzných dílů. Odolnost vůči opotřebení i ve vysoce abrazivních podmínkách, odolný vůči chemickým činitelům, vodoodpudivý, životnost materiálu.


Dodáváme polotovary ze všech druhů technických plastů ve formě desek, tyčí, trubek, pásek, fólií a přířezů. Vysoce kvalitní PE-MD a PE-HD trubky od českých výrobců pro rozvody pitné i užitkové vody a jiné technologické účely. Velice dobře tvarovatelné. Ultravysokomolekulární polyethylen je vysoce odolný konstrukční plast, velice odolný vůči abrazi a opotřebení.


Představuje nejlépe vyváženou kombinaci. Vrstvené barevné desky polyetylenu pro frézování konstrukčních prvků dětských hřišť jsou stále oblíbenějším a dostupnějším materiálem, který umožňuje vyrábět designové, kvalitní, funkční a bezpečné prvky dětských hřišť. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online!


Free UK Delivery on Eligible Orders! Tloušťka plastového jádra je mm, hliníková fólie má sílu mm. Základem kompozitní desky je polyethylen , který dává výrobku podstatný charakter a je jeho nosnou částí. Povrch fólie je dle potřeby upraven lakem, který může být různobarevný.


Vysokohustotní polyethylen (HDPE) Díky vysoké krystalinitě je vysokohustotní polyethylen nejvíce tvrdý a nejméně ohebný mezi různými typy polyethylenů. Polypropylenové a polyetylenové desky , stěnové prvky, plastové rošty, další komponenty, určené výrobcům čističek odpadních vo. Planá nad lužnicí - Česká republika FTP Plastics, s. Potrubí je vyráběno z nízkohustotního materiálu LDPE a vysokohustotního materiálu HDPE s označením PE 8 PE 1a nově PE 1RC. Lehčené desky PP (polypropylen):obsahují nadouvadel oproti běžným extrudovaným deskám což snižuje hmotnost těchto desek.


Vhodné pro výstavbu nádrží , pomocný materiál pro výstavbu bazénů (výztuhy),víka vodoměrných šachet, jímek apod. Pěnový PE doručujeme do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky