středa 4. července 2018

Tekuty kov

Dvojkomponentné lepidlo na kov - lepenie a opravy. Má dobrú priľnavosť na mnohé podklady, napr. Vhodný na vyrovnanie a plnenie pórov, chybných vrtov, trhlín, opravu poškodených závitov, nádrží a rôznych nádob, rúr, častí strojov, častí karosérií. Balení je ve dvojité kartuší, která zajišťuje optimální dávkování obou složek při vytlačení z kartuše. Jaký vybrat tekutý kov ? První vlastnost kterou je potřeba sledovat je jeho náplň.


Je ideální pro opravy a lepení hliníku a. Vďaka rýchlej vytvrdzovacej schopnosti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Loctite jako člen skupiny Henkel patří v kategorii svých výrobků ke světové jedničce. This feature is not available right now.


Vhodné je na kovy, najmä oceľ, nerezová oceľ, hliník, meď, mosadz. Před použitím odšroubujte víčko a nasaďte směšovací špičku. ALTECO Epoxy Steel min 5g (tekutý kov) (Dvousložkové epoxidové lepidlo s kovovým plnidlem (tekutý kov) a delší zpracovatelností minut) ALTECO Epoxy Steel min 5g Jedná se o takzvaný tekutý kov pro nejnáročnější opravy, lepení a lepící svařování za studena. Univerzální vysokopevnostní dvousložkové lepidlo pro průmyslové lepení a tmelení trhlin, prasklin, děr, částí závitů, nerovností.


Free Delivery on Eligible Orders! Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Farba s vysokým obsahom pigmentov na imitáciu dokonalého kovového povrchu.


Obsahuje čiastočky skutočných kovov (nie glitre). Využíva sa taktiež pri lepení a oprave zlomených kovových častí. Kovové tmely, tekutý kov, kompozitní tmely Opravovat můžete například hřídele, odlitky, bloky motorů, čerpadla, šoupátka a klapky, šnekové dopravníky, pístní tyče, kluzná ložiska, cyklony, skluzy a mnoho dalších. Tekutý kov je vhodný na opravu špár, trhlín a chýb pri vŕtaní do kovov. Hľadali ste: Tekuty kov - farbykosice.


Dvousložkový polyesterový tmel – tekutý kov – vhodný pro opravy kovových výrobků (např. odlitků z litiny). Optimální je zejména pro opravy děr. Stránky BMW GS jsou zaměřené na skvělé motocykly BMW řady GS.


Stránky si kladou za cíl shromáždit informace jak k současným modelům, tak k motocyklům. Máte záujem o zaslanie praktickej brožúrky s informáciami o všetkých produktoch z tejto webovej stránky? Vyplňte prosím nižšie uvedený kontaktný.


ALTECO Epoxy Steel min 5g (tekutý kov) (Dvousložkové epoxidové lepidlo s kovovým plnidlem (tekutý kov) a zpracovatelností minuty) ALTECO Epoxy Steel min 5g Jedná se o takzvaný tekutý kov pro nejnáročnější opravy, lepení a lepící svařování za studena. Tuning a autodoplňky pro všechny typy vozů. Kreatívne potreby, aranžérsky materiál a pomôcky, umelecké potreby, akrylové farby, lepidlá a laky na servítkovú techniku, vintage, shabby chic, kriedové. Epoxid TEKUTÝ KOV je 2-komponentný epoxi vysoko výkonný pre opravy kovov.


Predávame syntetickú farbu, tekutý kov , na imitáciu dokonalého kovového povrchu. Tekutý kov je vhodný pre lepenie a tmelenie všetkýck kovov, liatin, zliatin a hliníku. Vytvrdnutý tmel možno mechanicky opracovať, brúsiť, sústružiť a frézovať. Pro plnění a zarovnávání trhlin, děr, špatných vývrtů, dutin v odlitcích, a rovněž pro opravy trubek, nádrží, závitů, karosářských dílů.


VERSACHEM epoxidový tekutý kov je dvojzložkový, rýchloschnúci epoxidový tmel s vysokou pevnosťou (zváranie za studena) pre priemysel, autoopravárenstvo apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky