středa 11. července 2018

Vermikulit desky

Detailní popis produktu. Tepelně izolační desky na bázi Vermikulitu a anorganických pojiv odolávající teplotním šokům a teplotám 1. DESKY VERMIKULIT NEZÁSÍLÁME Z DŮVODU POŠKOZENÍ VELKÉHO MNOŽSTVÍ ZÁSILEK DOPRAVOU. Vermikulit je uznáván jako materiál, který je vhodný zejména pro požární ochranu. Mezi vermikulitové výrobky lze zařadit průmyslově vyráběné desky a panely, které jsou využívány všude tam, kde jsou požadavky na nehořlavost a zvýšenou protipožární odolnost. Deska Vermikulit - Grenamat AS 800x600x20mm.


Vermikulit (Grenamat AS) Žáruvzdorná deska vyrobená z expandovaného vermikulitu a speciálního anorganického pojiva, které zabezpečuje vysokou odolnost proti. Může nabídnout i MDF desky s vysokým leskem a. Nabídku doplňují obkladové panely kuchyní Splashback a obklady koupelen Lustrolite a expandovaný Vermikulit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Expandovaný vermikulit je užíván jako upravovač půdy, sypaná izolace a balicí materiál, plnivo omítek a betonů. V zahradnictví je používán jako nosič chemikálií a stejně jako perlit je vhodný pro pěstování hydroponických rostlin. Bilete avion, Hoteluri, Asigur?


Oferte pentru rezervari online! Výrobek neobsahuje minerální vlákna. Tyto žáruvzdorné desky jsou zdravotně absolutně nezávadné, neobsahují žádný azbest ani jiné škodlivé látky. Dejte přednost kvalitě, odolnosti a snadné manipulovatelnosti a zvolte si desky GRENAMAT.


Vermikulit - Přirozený vrstevnatý minerál je zlatožlutou barvou, patří do skupiny hydromika. Vznikla jako důsledek hydrolýzy a zvětrávání tmavé slídy. V případě, že jste v naší nabídce nenašli požadovaný produkt, obraťte.


Desky THERMAX jsou čistě přírodním produktem. Nenaleznete ekologičtější a zdravější stavebně izolační desku. THERMAX ECO je vermikulit (minerál) získaný povrchovou těžbou. Tyto izolační desky jsou pokládány za ty nejlepší, které můžete sehnat na našem trhu.


Na lepení izolačních desek Silca výrobce doporučuje použití originálního lepidla, které naleznete v naší nabídce. Nabízíme Vám i hliníkové izolační pásky, které mají vysokou tepelnou odolnost spolu s tepelně izolační minerální vatou. Málo paměti, vermikulit a mnoho - a ani neví o jeho existenci.


Vermikulitové desky mají podobné využití, jako kalciumsilikátové desky a jsou tak často používány při stavbách jednoduchých, konvekčních krbů. GRENAMAT neboli VERMIKULIT jsou izolační žáruvzdorné desky nahrazující šamot. Vermiculit patří do skupiny fylosilikátů nebo do skupiny šupinkovitých silikátů.


Samotné jméno pochází z latinského slova vermiculus, což znamená červ. Pokud je vermikulit vystaven ohřevu, pak se jeho desky stanou vlákny podobnými granulím, něco podobného červům. Pórovitá struktura tohoto materiálu působí jako houba, absorbuje, udržuje vlhkost, jejíž objem přesahuje 4x jeho vlastní hmotnost. Díky této kvalitě je vermikulit prostě.


Kde se dá v Praze koupit vermikulit ? V sobotu jsem na burze nekoupil. Myslel jsem, že použiji perlit, ale nevím, jak moc ho ovlhčit. S vermikulitem už mám zkušenosti.


C,plnohodnotná náhražka šamotu,hmotnost desky cca kg. Součástí sad nejsou stropy krbových kamen z nehořlavého materiálu Vermikulit - nutno objednat zvlášť. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky