středa 27. prosince 2017

Moridla na drevo vzorkovnik

Morením dreva sa rozširuje farebná škála pri zachovaní a zvýraznení typickej kresby dreva. Morením získa drevo prirodzený alebo až extravagantný vzhľad so zvýraznenou farebnou sýtosťou. Nie je určené na konečnú povrchovú úpravu. Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně.


Napíšte prosím v poznámkach objednávky, že ste platcami DPH. Moridlá, Farby- na - drevo. Vhodná na stavebné drevo, hlavne na okná a dvere. Drevo sfarbí, pričom zretelne zachováva jeho štruktúru.


Bezfarebné lazúry na vonkajšie použitie doporučujeme iba TOPLASUR UV PLUS v troch vrstvách. Odtiene: biela, bezfarebná, borovica, červený smrek, buk, orech, mahagón, teak, palisander, červená, zelená modrá, šedá, eben. Popis produktu Je určené na farebnú povrchovú úpravu a farebné zvýraznenie štruktúry dreva u drevených obkladov, záhradného nábytku, parkiet, nábytkových dielcov z masívneho, dyhovaného dreva a ostatných stolárskych výrobkov v interiéri. Základná syntetická antikorózna farba na drevo a kov , na nátery dreva, drevotrieskových a drevovláknitých materiálov a na nátery betónu. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Má nízku viskozitu a tým hlboko preniká do dreva a chráni ho. Je vhodný pre interiér aj exteriér. V interiéri vytvára príjemnú atmosféru.


Oleje a vosky na drevo majú prírodné a ekologické zloženie, vhodné sú pre exteriér aj interiér. Jednoducho sa aplikujú, udržujú a renovujú, sú. Po zaschnutí moridla je potrebné drevo prebrúsiť brúsnym papierom a následne realizovať konečnú povrchovú úpravu transparentným lakom na drevo napr. Vyberajte zo skvelej a najmä výhodnej ponuky moridiel na drevo u dobrého kutila a prispôsobte váš interiérový nábytok, záhradný domček či terasu farebne presne vašim predstavám. Polotransparentné vrchné moridlo na drevo.


Ochraňuje ho pred vplyvom počasia, spomaľuje nepriaznivý vplyv vlhkosti a UV žiarenia. Nátery od Belinky sú prostriedkami na ochranu a dekoráciu dreva. Drevo preventívne chránia pred drevenými škodcami, poveternostnými a mechanickými vplymi, a zároveň ho dekoratívne zafarbujú. Napadnuté drevo tiež môžu ozdraviť. Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Vzorky moridiel (farieb) na drevo. Slabovrstvá polotransparentné vrchné lazúra na drevo , vodou riediteľná. Je dostupná v širokej škále odtieňov. Valtti Akvacolor sa do dreva vsaje a zvýrazní jeho prírodnú krásu.


Vhodné na morenie akéhokoľvek druhu dreva, pričom zvýrazňuje jeho štruktúru. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Profesionálne brusivá na drevo vyrobené renomovaným švajčiarskym výrobcom SIA. Aplikačné videá - rady odborníkom Ponúkame Vám možnosť prezrieť si aplikačné videá, kde sa dozviete ako správne nanášat produkty značiek CLOU, ASUSO, KORA.


Univerzálne farby na drevo , kov a betón Slovakryl je rad univerzálnych, vodou riediteľných farieb na drevo , kov a betón. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom, dlhou životnosťou a širokou škálou farebných odtieňov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky