čtvrtek 28. prosince 2017

Dvousložková pryskyřice

Epox G5(alternativa k Translux D15 D151) je epoxidová, naprosto čirá licí hmota. Nastavením mísícího poměru lze měnit tvrdost nebo pružnost výsledného materiálu. Epoxidová dvousložková pryskyřice D1se samoodvzdušňujícím efektem a prodlouženou dobou tvrdnutí. Vhodná zejména pro větší prostorové objekty. Je velmi kvalitní a námi odzkoušená.


Má vynikající vlastnosti. K přípravě lepících kompozic, stěrkových hmot a tmelů. K lepení kovů, skla, keramiky, porcelánu, dřeva.


Co je křišťálová pryskyřice ? Křišťálová pryskyřice je dvousložková průhledná hmota imitující sklo, do které je možno zalít téměř. Slonovinová syntetická pryskyřice (ivory resin) je dvousložková odlévací směs na výrobu dekorací se vzhledem imitujícím slonovinu. Dvousložková hmota ideální pro odlévání transparentních dekorativních předmětů. Odlévací pryskyřice PA-je určená pro odlévání z pryskyřice nebo ji lze použít jako zalévací pryskyřice. Glazurovací pryskyřice Gédeo - dvousložková pryskyřice pro tvorbu reliéfu a lesku na plochém povrchu - scrapbooking, pohlednice, odznaky, dekorace nábytku, nádobí, efekt skleněné lupy.


Do pryskyřice se přidává tvrdidla P 11. Spojovací dvousložková pryskyřice je nejkvalitnější na našem trhu od českého výrobce. Pokud se kompozice po vytvrzení opakovaně omyje teplou vodou a poté roztokem kyseliny citronové, vyhovuje. ZKUŠENOSTI s POKLÁDKOU Osm let pokládáme kamenné koberce venku i uvnitř. TMELY A PRYSKYŘICE TMELY EPOXIDOVÁ LEPIDLA POLYESTEROVÉ PRYSKYŘICE EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE POMOCNÉ MATERIÁLY Proti hmyzu EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE.


Eporip Turbo je dvousložková polyesterová pryskyřice tekuté konzistence na opravu trhlin v betonových potěrech, kterou využijete v kombinaci s ocelovými sponami. Následně jsou lepená místa přetíratelná běžnými nátěrovými hmotami. Zalévací pryskyřice na bázi epoxidu a polyuretanu Zalévací pryskyřice na bázi epoxidu a polyuretanu se v uplynulých desetiletích postupně prosadily díky. Jaké mají vlastnosti se dočtete v našem článku.


CER křišťálová pryskyřice. Rychlá dvousložková polyesterová zalévací pryskyřice , pro uzavírání prasklin podkladů a opravy potěrů a betonu. Pryskyčice Pebeo nabízí 5. Ideální pryskyřice na praskliny a. Použití: Důkladně omyjte podklad. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Speciální dvousložková polyesterová pryskyřice vhodná pro vyplňování trhlin v potěrech a falešných spár, pro lepení hřebíkových lišt, kovových. Určena k penetračním nátěrům, zpevnění a utěsnění různých podkladů pod.


Ekonomická, předplněná neředěná, dvousložková, epoxidová pryskyřice pro základní vrstvy, vhodná pro minerální podklady. Všestranný použitelný čisticí prostředek na odstraňování vápenných výkvětů, cementových i vápenných povlaků z keramických dlaždic, kameniny. Informujte mě Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.


Odesláním své e-mailové adresy souhlasíte s. Bezrozpouštědlová, dvousložková , epoxidová pryskyřice pro kamenné koberce se zvýšenou UV odolností. TEKUTÁ DLAŽBA je speciálně formulovaná nízkoviskózní a nízkomolekulární epoxidová pryskyřice modifikovaná netoxickým reaktivním ředidlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky