úterý 26. prosince 2017

Kari sítě hmotnost

KARI sítě - Svařované KARI sítě se vyrábí z žebírkového rovnaného drátu. S KARI sítěmi se setkáváme také pod pojmem žebírkové pletivo, rošty do betonu, svařované výztužné sítě, síta do betonu, armovací sítě. Spojením kari sítě s betonem vznikne velice pevná stavební konstrukce - železobeton.


Jejich využití je ovšem mnohem širší. Lze je použít i pro: oplocení, oporu rostlin nebo jako kotce pro domácí zvířata. Pro Vás vyrobíme betonářskou armaturu rychle a kvalitně, za nejnižší možnou cenu. Naše služby jsou vždy připraveny pro Vás. Svařované kari sítě do betonu Neexistuje lepší způsob armování betonových podlah a dalších nosných i nenosných součástí staveb než pomocí sítí do betonu.


Rovněž tak mohou sloužit jako výztuže pojezdových ploch. Stejně tak jako na ostatní konstrukční prvky, tak i na kari sítě se vztahují normy, které je nutno dodržovat. Nestane se vám tedy, že byste si u nás nakoupili nekvalitní materiál, nabízíme pouze výrobky, které splňují všechny potřebné normy. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Svařované sítě z betonářské oceli jsou vhodné do betonových konstrukcí. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Objednejte si kvalitní a odolné kari sítě pro výztuž do betonu. Možnost odběru je ve Znojmě i Brně ihned.


Sítě lze naohýbat nebo nastříhat dle požadavků zákazníka. Pro dopravu sítí zvolte Toptrans nebo naše vozy Iveco, samozřejmostí je osobní odběr. Do 200Kg lze pouze osobní odběr ze skladů viz níže.


Kari síť nachází své uplatnění tam, kde je potřeba vyztužit hlavně plochu, betonovou vrstvu, zajistit proti deformaci stropů a podlah z betonu. Dále se vložením kari sítě do betonu zvyšuje únosnost betonové konstrukce a vzniká vlastně železobetonová konstrukce. Ve výstavbě je nezbytná žebírková betonářská ocel a svařované KARI sítě. Snažíme se držet na skladu ten nejpotřebnější sortiment jak drátů,tak i svařovaných sítí různých průměrů a velikosti ok. Vítáme Vás na stránkách věnovaných hutnímu materiálu: kari sítě.


V případě zájmu nebo dalších otázek volejte na tel. Dozvíte se zde užitečné informace o kari sítích, způsobu jejich využití, fotogalerií. Typ sítě : Průměr drátu: Rozteč drátu: Rozměr sítě : Hmotnost : Počet ks ve svazku: Hmot. Betonářské kari sítě z žebírkového drátu, pro zpevnění základové betonové desky. Sítě jsou použitelné při práci s mokrou i suchou betonovou směsí, s jejich pomocí zamezíte (a při dodržení dalších základních pravidel betonáže) popraskání desky, roznášejí zatížení atd.


Kari síť je betonářská ocel pro vyztužení betonových podlah, základových desek a jiných částí staveb. Výztuhy do betonu, výplně brány či zábradlí i jiné účely. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Kari sítě jsou svařovány z betonářské žebírkové oceli.


Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba.


Pokud ale sháníte kari sítě do betonu v jiných rozměrech, i v těchto případech můžeme pomoci. Ocelová síť v druhé tabulce je k mání po předchozí domluvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky