středa 27. prosince 2017

Kanadský srub na prodej

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Nabídka k prodeji montovaný kanadský srub jako stavebnice. Našim zákazníkům nabízíme stavbu kanadských srubů a srubových domů na klíč. Kompletní výstavbu od posouzení prvotního záměru, až po samotnou výstavbu. Nabízíme na Prodej velmi pěkný srub umístěný na krásném místě v Horní Krupce.


Za vstupními dveřmi je malé zádveří, z nějž se jedněmi dveřmi vstupuje do obývacího pokoje a druhými do druhé, podlouhlé místnosti.

Obývací pokoj je rozdělen na jídel. V přízemí je obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna. NOVINKA SRUB NA PRODEJ ! NOVÉ VIDEO Dřevo jako stavební materiál je člověku blízký, protože to je nejstarší stavební materiál.


Sruby mají životnost minimálně 1- 20. Chcete si na víkend či týden vyzkoušet, jak se žije ve srubu? Navštivte naše stránky Srub Karolínka , který pronajímáme.


V krásné lokalitě Broumovska, v malebné vesničce Maršov nad Metují, nedaleko Adršpašsko-teplických skal si odpočinete a objevíte kouzlo relaxace ve srubu.

Je prostorný kanadský srub s pěti obytnými místnostmi a prostornou galerií. Svými rozměry uspokojí nároky až členné rodiny. Srub je vhodný jako rodinný dům, nebo menší rodinný penzion. Vstup do srubu je vhodné orientovat na JZ, Z, S, SZ. Prodáme rekreační objekt - hrubou stavbu kanadského srubu na vlastním pozemku - zahrada o výměře 1. Srub se prodává jako movitá věc, tedy k rozebrání a odvozu.


SRUB NA PRODEJ srub ALABAMA k okamžitému odběru V tuto chvíli máme ve výrobě srub typu ALABAMA s možností okamžitého odběru = 665. Kamkoliv vám ho dopravíme. Nemovitost se nachází poblíž nejmodernějšího lyžařského centra Orlických hor – SKI Parku Červená Voda a Čenkovice. Vybízí k aktivnímu odpočinku ať už na sjezdovkách o délce až km nebo po desítkách kilometrů upravených běžkařských tratí.


Pokud jste vstoupili na tuto stránku z vyhledávače, velmi pravděpodobně se jedná o odkaz na starou verzi stránek. Pokračujte proto prosím na nové stránky. Pokud si i přesto myslíte, že by stránka měla existovat, informujte nás prosím.


Podívejte se, jak probíhá stavba srubu, proč srub vydrží několik generací a také jak si vybrat správný typ z celé nabídky. Více informací o srubech Máme za sebou už několik desítek úspěšných projektů , podívejte se na reference a ohodnoťte zda děláme svou práci poctivě. Aktuální prodej srubů a pozemků - více zde.


Při podpisu smlouvy v tomto roce sleva.

Patří mezi vůbec nejlehčí střešní krytiny , které jsou na současném trhu k dostání. Kanadský šindel se vyznačuje mnoha vítanými vlastnostmi. Dokáže odolávat extrémním teplotám a vzhled lze volit v pestré škále barev.


Vítejte na webu o srubech, roubenkách a chalupách. Chcete koupit chalupu nebo postavit tradiční kanadský srub. Katalog firem, které staví sruby, dřevěné chaty, roubenky. Prodám srub 6xkulatina průměr 3 na úplné samotě na okraji lesa.


Sruby, roubenky a dřevostavby na klíč. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina.


Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky