pátek 22. prosince 2017

Hladička betonu

Tato krajová hladička byla speciálně navržena k hlazení malých ploch, například dokončovací práce (podél stěn, okolo sloupů mezi zárubněmi, apod.). Metličkový betón na parkovisku - betón CB III spracovaný rotačnými leštičkami a zdrsnený metlou. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Ruční hladička betonu s průměrem talíře 60cm, poháněná 4-taktním benzínovým motorem Honda GX1o výkonu 6kW (5HP).


Zarovnávajú, spevňujú a vyhladzujú betón. Krajová hladička betónu má ochranný kruh pre hladenie priamo pri stene betónových podláh.

Při úpravě zavadlého betonu hladičkou betonu se zlepšuje rovinnost povrchu a zároveň se zvyšuje pevnost povrchové vrstvy betonu. Dvourotorové hladičky betonu Barikell jsou speciální sedačkové hladičky se dvěma rotujícími jednotkami. V porovnání s tradičními a dnes již.


Cena je včetně DPH a dopravy. U této hladičky se jedná o stroj, který byl po použití vrácen zákazníkem. Byl velice mále používaný. Prihlásenie k vášmu účtu.


Motorová hladička betónu Sima HALCON-osadená benzínovým motorom Honda GX1umožňuje pracovať veľmi blízko stien. Ponúkame Vám hladičky betónu, ktoré slúžia na rýchlu a perfektnú úpravu malých aj veľkých betónových plôch za skvelé ceny.

Hladičky betonu , Stavba-Stroje. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. Standartní hladička pro uhlazovací práce betonových ploch, betonových dílů, průmyslových podlah a asfaltu. Při finální úpravě zavadlého betonu hladičkou se zlepšuje rovinnost povrchu a zároveň se zvyšuje pevnost povrchové vrstvy betonu. Benzínová hladička betonu pro velkoplošné uhlazení čerstvě zalitých betonových ploch, tak jako podkladu pod podlahy.


Prenájom lešenia – požičovňa. Na prenájom rámové, priestorové a pojazdné lešenie. Výhodná cena za prenájom lešenia. V prípade záujmu nás kontakujte.


Rotační hladička betonu Sima Halcon s pohonem motorem Honda GX 160. Výber z ponuky hladidlo, hadice pre dopravné prostriedky, hadice pre priemyselnú vodu, hadice pre potraviny, hadice pre abrazívne látky, hadice pre plyny, hadice. Nabízíme hladičky betonu k zapůjčení za výhodné ceny.


Robotníkovi sa na stavbe vymkla z pod kontroly hladička betónu. V snahe zastaviť ju dostal ešte aj po gebuli. Modely hladiček betonu řady CT nabízejí průměr hlazení 9mm, což je ideální pro hlazení středně velkých ploch.


Stavebniny Ištok, sme obchodná firma a partner stavebných profesionálov zaoberajúca sa predajom, prenájmom a servisom stavebných strojov a zariadení, predajom. Mechanická hladička betonu pro ručně provedené hladké, monolitní konečné úpravy nově litých podlah. Dokončovací kombinační listy a pěchovací.


Naše hladičky se dodávají v různých typech, jak s elektrickým, tak benzínovým pohonem.

Jednorotorová hladička betonu průměr 6mm - elektrická verze. DPH 76€ 63€ bez DPH. Popis: HARTL CRUSHER HBC 6je přesvědčivý nejvyšším možným výkonem při minimálních nákladech na opotřebení a také vysoce.


Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany. Nezáleží na práci či hladící technice, jelikož máme pro Vaši práci vše potřebné k. Upřesnit parametry Cena: Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky