úterý 26. prosince 2017

Ukončovací profil omítky

Tkanina je k lištám ultrazvukem navařená. Fasádní ukončovací profily - kontaktní zateplovací systém vyžaduje těsné připojení omítky k rámům oken a dveří. Správné připojení zabezpečí. Plastový ukončovací profil 10mm se skleněnou síťovinou pro ukončení omítky v kontaktních zateplovacích systémech. Lišta se sklovláknitou tkaninou pro začištění a ukončení omítky v ETICS.


Ukončovací lišta pro omítku. S případnými dotazy nás neváhejte kontaktovat. Lišta ukončovací L umožňuje napojení různobarevných omítek nebo nátěrů.


Nejste přihlášen, upozorňujeme Vás, že bez registrace (přihlášení) nelze poptávku dokončit. Přihlásit se můžete ZDE. Profil ukončovací omítkový weber.


Parapetní připojovací profil ETICS: ukončovací profil se samolepicím páskem Připojovací profil pro oplechování : napojení zateplovacího systému na oplechování stříšek aj. Tato kategorie obsahuje ukončovací profily a ukončovací lišty. Fasádní a omítkové profily - nabízíme široký sortiment.


Vše zasíláme po kusech a to včetně talířových hmoždinek, armovací tkaniny a drobného. Weber soklový profil tl. Používá se k založení tepelně izolačního systému. Material: PVC odolné alkalickému prostředí, sklovláknitá armovací tkanina Vertex R 1ETAG-004. Přiložený ukončovací profil vložíme na místo ukončení omítky, zatlačíme do lepidla a vodováhou vyrovnáme.


Po straně ukončovacího profilu zatlačíme do lepidla i armovací tkaninu. Lepidlo vytlačené přes armovací tkaninu stáhneme a srovnáme ocelovým hladítkem. Armovací tkaninu ukončovacího profilu takto zastěrkujeme celou do lepidla.


Transparentní profil FEBA-DUO-TEX neruší barvu fasády Připojovací profily umisťované pod parapet zajišťují napojení omítky k parapetu. Zabraňují tedy zatékání hnaným deštěm tlačeným nahoru do spár, obdobně jako ukončovací profily, navíc parapet drží na správném místě. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Popis: Kontaktní zateplovací systém vyžaduje těsné připojení omítky k rámům oken a dveří. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Okenní profil pro zateplení EKO- Vystaveno (1x) Začišťovací okenní profil EKO vytváří dilatující spojení kontaktního zateplovací. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte ukončovací fasádní profily za nejlepší cenu! U barevných omítek, kde může bílá plastová hrana okapnice působit nevhodně, je možno použít profil s okapnicí pod omítku, kde se celý profil zatáhne omítkou.


Její funkce je naprosto stejná jako u profilu s okapnicí s přiznanou bílou. Baumit fasádní ukončovací profily - kontaktní zateplovací systém vyžaduje těsné připojení omítky k rámům oken a dveří. LC-L VERTEX lišta ukončovací 2m. Zateplovací Rohový profil - LK Al 1Hobby HOBBY s integrovanou kva.


Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zda-li by Vám vyhovoval. Dle speciálních požadavků možná výroba v jiných délkách. Standartní balení v kartonových krabicích.


PVC ukončovací profily používáme k ukončení sádrokartonové konstrukce a ochraně před poškozením. K sádrokartonovým deskám je přilepíme tmelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky