pondělí 25. prosince 2017

Překližka protiskluzová

Voděodolná protiskluzová překližka (7) Voděodolnou protiskluzovou překližku využijete jako pochozí podklad na podlahy do dopravních prostředků. Tato protiskluzová vrstva má zabránit posunu. Používá se ve stavebnictví a nábytkářství. Má široké spektrum využití, podívejte se na naši nabídku, která obsahuje i březové překližky.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Jako základní deska je překližka březová ( buková ), jejíž dýhy jsou slepeny fenolickým pryskyřičným lepidlem odolným vůči povětrnostním vlivům a varu. Vlastnosti povrchu: Povrch je odolný vůči oděrum, vlhkosti a nejběžnějším chemikáliím i zředěným kyselinám a louhům. Fóliovaná překližka topol hladká a protiskluzová – dovoz Čína.


Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Překližky vlastní CE certifikát. Březová jedenáctivrstvá překližka s protiskluzovou fólií. Tabuli je možné na žádost zákazníka naformátovat na libovolný rozměr. Formátování překližky je zpoplatněno částkou Kč vč.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Vodovzdorná překližka protiskluzová v akci! Objednejte online – zásobu na skladech vidíte ihned.


Březové ( bukové ) protiskluzné překližky jsou desky. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Není možné zaslat přepravní firmou.


Vysoce voděodolná překližka. Voděodolná překližka Pro své vynikající vlastnosti, mezi které patří zejména vysoká pevnost a pružnost, se překližka rychle stala důležitým materiálem v nábytkářské, stavebně-truhlářské a dřevoobalové výrobě (například na výrobu beden). Z jedné strany hladká, z druhé strany protiskluzová úprava. Prodávající si vyhrazuje právo v rámci své obchodní politiky a aktuálního nákupu od dodavatele měnit ceny za zboží v průběhu celého kalendářního roku. Filter by Custom Post Type.


Nabízíme nejen palubky, podlahy, madla. Protiskluzová foliovaná překližka má na jedné straně hladkou fólii a na druhé folii s protismykovou úpravou. Protismyková úprava je vytvořena použitím. Obalové překližky mají obalovou kvalitu, což znamená, že jsou přípustné všechny výrobní vady, pokud nesnižují pevnostní vlastnosti.


Použití truhlářských překližek je široké v nábytkářské a truhlářské výrobě, při výrobě obalů, hraček a hudebních nástrojů. V hladké a protiskluzové variantě. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem.


Stavební překližka se dělá ve voděodolné úpravě, pro kterou je díky použitému lepidlu a úpravě charakteristická tmavěfialová barva. Povrch těchto překližek, které se používají například jako bednění pro betonování nebo jako podlážky na lešení, je buďto hladký nebo v protiskluzové úpravě. OSB desky, spárovky, překližky a dřevěné polotovary nabízí MAPH, s. Přívěsné vozíky s koly umístěny vedle ložné plochy.


Celkem čtyři přívěsné vozíky za auto najdete v našem katalogu. Další typy Vám můžeme vyrobit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky