úterý 26. prosince 2017

Dřevěná obložková zárubeň

SOLODOOR, které dokonale ladí s dveřmi. Jednoduchá montáž, velký výběr dekorů a provedení. Všechny typy zárubní lze vyrobit v atypických rozměrech - kontaktujte nás. Obložkové zárubně jsou součástí dveřního kompletu a stejně jako dveřní křídlo mohou být i obložkové zárubně výrazným designovým prvkem interiéru.


Služby SEPOS K našemu sortimentu poskytujeme kompletní profesionální služby, které zahrnují poradenství, zaměření, dopravu a certifikovanou montáž. Obložková zárubeň STANDARD 15-20cm Obložkové zárubně standard ( A ) jsou vyráběny z třívrstvé čisté smrkové spárovky. Obložky jsou upevněne na stěnách dveřního otvoru na montážní pěnu. Při volbě obložkové zárubni je třeba věnovat pozornost rozměru a materiálu, z. Dřevěná zárubeň obložková je vyrobena z vysoce kvalitní dřevotřískové desky DTD vyráběné dle norem.


Vhodná svou jednoduchou montáží do klasického zdiva i do sádrokartonových. Jednoznačná výhoda spočívá v tom, že dřevěná obložková zárubeň se vsazuje do stavebního otvoru až v konečné fázi stavby či rekonstrukce. Zákazník tak může o vhodném výběru dveří a zárubně rozhodnout v návaznosti na ostatní interiérové prvky, jako jsou podlahy nebo schodiště.


Zároveň eliminujeme riziko poškození v průběhu stavby. Pro instalaci celoskleněných dveří se používá speciální kování, které se skládá z pantů a klik. Zašlete nám potřebné rozměry (otvoru ve zdi a dveří), pro které potřebujete obložkovou zárubeň vyrobit a my spočítáme přesnou cenu, kterou Vám. KOVOVÉ OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ. Zárubeň obložková STANDARD 15-20cm.


Hodnocení produktu: 1. Síla obkládané zdi 15-cm. Masivní, smrková, zárubeň. Broušeno, připraveno pro nátěr. Součástí výrobku jsou panty, protiplech a silikonové těsnění.


Nedílnou součástí dveří je i zárubeň. Námi dodávané dveře jsou vyrobené dle ČSN a pasují do kovových zárubní. Avšak pro dřevěné dveře se hodí více dřevěná zárubeň. Zárubně je nutné zvlášť přiobjednat ke dveřím.


Na přání se samozřejmě dají povrchově upravit do stejného odstínu jako dveře. Přihlašte se k odebírání novinek. Maximálně dvakrát do měsíce Vám od nás přijdou akce výprodeje. Cena se určuje dle šíře špalety. Jsou vhodné poouze pro vnitřní použití, v případě zájmu venkovního použití je nutná dohoda s výrobcem.


Prohlédněte si aktuální katalogy a dřevěná obložková zárubeň regulovaná v akci baumax od 4. Nové akční letáky a slevy na. Rámová zárubeň je plastová s ocelovými výztuhami nebo dřevěná. Obložka vhodná do klasického zdiva i sádrokartonu.


Povrch CPl laminát je vysoce odolný vůči prasklinám a deformacím. Popis: Prodám obložkovou. Dodávka se skládá z více balení (stojny zárubně , nadpraží a 2x rozšiřovací panel 100mm).


Solodoor obložková zárubeň dvoukřídlá v povrchové úpravě CPL laminát. Kvalitní zpracování a dokonalý vzhled zárubní a dveří ve stejné povrchové úpravě CPL laminát. Obložkové zárubně Solodoor s požární odolností minut jsou vyrobeny z dřevotřískového materiálu, obložky z MDF s povrchovou úpravou cpl.


Kvalitní obložková zárubeň pro interiérové dveře se snadnou instalací za super cenu. Doplňte záruběň o naše dveře skladem za akční cenu , kliku a budete mít kompletní řešení pro uzavření vašeho stavebního otvoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky