pondělí 25. prosince 2017

Sapeli konfigurátor

Pozor, je možné, že Vámi zvolený model nelze vyrobit ve všech těchto variantách. Ověřte, prosím, u prodejce. Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře, na které je spoleh.


Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží. Interiérové dveře Sapeli v mnoha variantách - bílé, plné i prosklené. Od počátku své historie se zabýváme prodejem a montáží interiérových a vchodových dveří a zárubní s dominancí nejsilnějšího výrobce na českém trhu, firmy SAPELI.


Ke dveřím nabízíme vrchní kování a doplňky od nejznámějších tuzemských výrobců a dodavatelů. Nedílnou součástí a také samozřejmostí v naší činnosti je záruční a pozáruční servis. Spoločnosť SAPELI vyniká najširším sortimentom dyhovaných dverí a zárubní.


Silnou stránkou je prepracovaný dizajn, ktorý venuje pozornosť každému detailu. Vitajte v konfigurátore dverí. Zostavte si dvere presne podľa svojich želaní.


Zostavovanie dverí začnite výberom niektorého modelového radu. Zobrazení modelů dveří je pouze orientační. Barvy dekorů se mohou lišit v závislosti na nastavení monitoru. Konfigurátor vám ušetří čas a zjednoduší objednávku dveří u vašeho prodejce. Sestava vytvořená v konfigurátoru firmy Masonite CZ spol.


Sapeli Dlhoročná tradícia, mimoriadna šírka sortimentu a spoľahlivá kvalita – to sú vlastnosti, ktoré charakterizujú najväčšieho českého výrobcu dyhovaných dverí a zárubní. Rozmanitosť modelov dverí a zárubní SAPELI uspokojí aj najnáročnejšieho zákazníka s najkomplikovanejšími technickými alebo dizajnovými požiadavkami. Dveře Sapeli jsou pro svoji kvalitu, vzhled a širokou nabídku velmi oblíbené. Firma Sapeli je jedním z největších výrobců produkujících interiérové dveře a zárubně pro český trh.


Reviews Rada by som sa podelila s ostatnymi o moju dobru. Vítejte v konfigurátoru dveří. Sestavte si dveře přesně dle Vašich přání. Sestavování dveří začněte výběrem některé z modelových řad. Dvere a zárubne Sapeli sú vyrábané v mnohých kompletných produktových radách a každú kategóriu dverí a zárubní ponúka výrobca v rôznych farebných prevedeniach.


Preto ponúkaná široká škála dverí a zárubní Sapeli nemá problém uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Vizualizace dveří ve vašem interiéru. Zjistěte snadno a rychle pomocí naší aplikace, jak budou konkrétní dveře vypadat u vás doma. Stavební pouzdra JAP pro posuvné dveře - internetový obchod. U nás naleznete pouzdra pro jednokřídlé i dvoukřídlé dveře.


D konfigurátor kancelářského nábytku Hobis je widget, který umožňuje propojení 3D modelu na webových stránkách s databází. FM Dvere je výrobce hliníkových dveří Vchodové dveře v Německu. Navštivte náš showroom a přesvědčte se o kvalitě.


Kromě dveří či podlah nabízíme pomoc a rady při výběru každého produktu. Jsme rovněž certifikovaným prodejcem značky Sapeli. Vystaveny máme všechny modely stavebních pouzder JAP a více jak 1dveří SAPELI a PORTA DOORS ve dvou patrech! Nevíte si rady jak vybrat správný typ stavebního pouzdra?


Kontaktujte naše obchodní oddělení , rádi se Vám budeme ochotně věnovat. Evropský tren bílá provedená exkluzivním vícevrstvým lakováním. Upozornění: Obložkové zárubně pro dveře POLAR vybírejte povrch bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky