středa 27. prosince 2017

Plynosilikátové tvárnice ytong

Přesné pórobetonové tvárnice Ytong vhodné pro nosné i nenosné stěny, od nízkopodlažních přes patrové stavby. Stavějte rychle, bezpečně a úsporně. Pórobetonové tvárnice Ytong jsou 1 přírodní stavební materiál s výbornými tepelněizolační vlastnostmi.


Pro svůj projekt si zvolili kompletní stavební systém Ytong , včetně stropů, střechy, komínů a schodišť. Když se na trhu objevila nová Lambda YQ, rozhodli se obvodové zdivo domů postavit právě z této řady tepelněizolačních tvárnic.

Stavby jsou nyní ve fázi dokončeného obvodového zdiva a stropů, další fází bude montáž střech. Kvalitní, zdravotně nezávadný, snadno opracovatelný a ekonomický materiál splňuje nejvyšší standardy jakosti i ekologické normy. A navíc: vyrábíme ho v Čechách a na Slovensku. DNES ESTAV doporučuje Rekonstrukce stísněného domu v řadové zástavbě zhodnotila zanedbaný dvůr.


S letitými nemovitostmi v centru Londýna je tak trochu problé. PORFIX QPOR je komplexní stavební systém, který zahrnuje hladké tvárnice , tvárnice s kapsou, s perodrážkou a kapsou, příčkovky, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní nosníky a vložky, ale i zdicí maltu. Pórobeton Hebel - tvárnice i příčkovky pro jednoduchou práci a přesné zdění s jednoduchým výpočtem od osvědčeného výrobce se.


Prodám plynosilikátové tvárnice.

Tvárnice Porfix 500x250x250. Popis: Nabízím ks celých a cca až půlek použitých tvárnic. Inzerát Ytong 3PDK – zdící tvárnice pro obvodové zdivo v okrese Hlavní město Praha, cena 135Kč, od Poloch Jan na Sbazar.


Příčky tvárnicové – plynosilikátové. Systém Ytong Příčkové zdivo: 15 10 7 mm. Pevnostní a hmotnostní třídy: P2-50 P4-60 P4-700. Dá se lehce řezat pilou a tvarovat-je to přesná a rychlá práce. Známá je taky úspora mater.


A taky se do toho lehce vrtají. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Detaily i velké celky, tvárnice i příčkovky, stropní nosníky i zdicí malta.


Díky komplexnímu stavebnímu systému zvládnete cokoli. Bílý pískový PORFIX je ideální pro nový dům, rekonstrukci bytu, vybudování garáže. Má vynikající technické parametry, prémiové produkty jsou navíc vhodné pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení. Nechybí ani nosné a nenosné překlady, stropní nosníky, stropní vložky či zdicí malty a stěrkovací omítky.


Největším výrobcem pórobetonových tvárnic v České republice je společnost Xella CZ se svým výrobkem Ytong.

Plynosilikátové tvárnice za odvoz. Keramzitové tvárnice jsou v době do 90. Není vyjímkou, že v domácnostech najdeme 20let staré vysavače, pračky,. Konkurence (Ekokomíny) dodává pro spojování tvárnic cosi, co je podobnější lepidlu na obklady ev. Ytong vnútorná omietka tepelnoizolačná s možnosťou doplnenia o Ytong stierku hladenú.


Vápenné, sadrové a vápenno-sadrové omietky iných výrobcov odporučené na pórobetón. Oproti páleným cihlám se pórobetonové (nebo plynosilikátové , jak se tento materiál také označuje) tvárnice dají snáze řezat, hoblovat či do nich vrtat. Pojí se zdící pěnou, lepidlem nebo maltou. YTONG THETA (P8-300) a PORFIX Plus.


Deklarované mechanicko-fyzikální vlastnosti zdících malt. Sádrová omítka má totiž stejný difúzní odpor (10) jako plynosilikátová tvárnice. Historie, Zdící prvky, zd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky