pondělí 25. prosince 2017

Desky hobra

Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX. Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z. Označení Hobra vzniklo zkrácením německého názvu Holzfaserplattenwerk Braunau, což v překladu znamená továrna na dřevovláknité desky Broumov. Označení dřevovláknitých desek Hobra se stalo součástí spisovné češtiny a výroba se postupně přesunula do zahraničí, kde se začala prodávat pod různými výrobci. Hobra desky jsou vysoce kvalitní dřevovláknité nelisované desky. Jejich soudržnost je způsobena zplstnatěním vláken a jejich přirozenou lepivostí.


Filtrační deska je v podstatě trojrozměrný hloubkový filtr, tvořený adsorbenty s velkým vnitřním povrchem. Je možné si je představit jako spleť různě. Deska je univerzálním materiálem dříve nazývaným HOBRA.


Využívá se zejména jako kročejová izolace do suchých podlah. Naše firma je distributorem dřevovláknitých desek švýcarského výrobce PAVATEX. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hrubší filtrační desky HOBRA. Používají se před filtrací sterilními desky , hlavně k oddělení kalů a pevných částic. Také redukují počet kvasinek.


Klasické filtrační desky českého výrob. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Dřevovláknité desky se mohou vyrábět suchým, nebo mokrým technologickým procesem. Základní surovinou při výrobě je dřevo z jehličnatých stromů. Bilete avion, Hoteluri, Asigur?


Oferte pentru rezervari online! Výborný kročejový útlum, vysoká pevnost v tlaku a příznivá cena. STEICO hobra standard přírodní, izolační dřevovláknité desky Uvedené zboží nelze dopravit z důvodu nadrozměrného rozměru na požadovanou adresu zákazníka. Možnost pouze osobního odběru v Uherském Hradišti po zasllání objednávky!


Standardní izolační dřevovláknit. Deska s vysokou pevností v tlaku pro více zatížené konstrukce podlah. Kročejová izolace vhodná pro přímou pokládku laminátové nebo. U OSB desek je nutné si zajistit složení.


OSB desky je možné objednat jen na celé palety. Barlinek EKO hobra mm desky Dřevovláknitá podložka Barlinek EKO pod podlahu (hovorově hobra). Podložka pro laminátové a dřevěné plovoucí podlahy s vynikajícími užitkovými vlastnostmi. Zelená Hobra je produkt z přírodního materiálu - dřeva, je proto bezpodmíněčně nutné jej před pokládkou minimálně hodin aklimatizovat. HOBRA je kvalitní dřevovláknitá nelisovaná deska bez chemických přísa vyrobená z lignocelulózových vláken mokrou cestou.


Desky se pokládají do vazby. Soudržnost je zajištěna zplstnatěním vláken a jejich přirozenou lepivostí. K dispozici v tloušťkách – mm.


Hobra je určena jako podkladová, vyrovnávací, tepelně a zvukově izolační deska. Stěny – obvodové pláště. Pavatex Diffutherm – vhodné pro stropy a stěny. Omlouváme se, stránky jsou dočasně mimo provoz. Na jejich obnovení se intenzivně pracuje.


Mokrým výrobním procesem se vyrábí měkká dřevovláknitá deska ( hobra ) určena k izolaci stěn. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem. Dřevovláknitá deska je aglomerovaný materiál vyrobený z dřevních vláken s přídavkem lepidla a aditiv zlepšujících vlastnosti desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky