pátek 29. prosince 2017

Podlahový lak

FORTEKRYL podlahový lak je vodou ředitelný lak na bázi čistě polyuretanové pryskyřice. Je určený pro nátěry dřevěných podlah, parket, nábytku v interiéru a dřevěných hraček. Vytváří nežloutnoucí nátěry s velmi rychlým zasycháním, vysokou odolností oděru a tvrdostí. Nabízíme polyuretanový podlahový lak pro bezbarvé nátěry všech druhů dřevěných podlah nebo korku v interiéru.


Lak má protiskluzový atest, odolá. Xyladecor Podlahový lak na vodní bázi je doporučen pro použití v interiéru na nejrůznější dřevěné povrchy, jako jsou parkety, obložení, dveře. Způsob nanášení Oblast použití.


Lak na vodnej báze na drevené povrchy (parkety, obloženia, dvere, zábradlie, nábytok a iné). Náter je odolný voči oteru a nemení farbu dreva. Dvousložkový lak na vodní bázi určený pro dřevěné sportovní povrchy polomat je podlahový lak. Jednosložkový polyuretanový lak na vodní bázi matný je podlahový lak. Bona Freshen up základní ošetření dřevěných podlah je ochranný prostředek na dřevěné podlahy.


XYLADECOR PODLAHOVÝ LAK je bezbarvý jednosložkový lak na bázi rozpouštědel pro použití v interiéru na nejrůznější dřevěné povrchy, jako jsou parkety, obložení, dveře, zábradlí nebo nábytek. Použití: Inovovaný lak na vysoce odolné nátěry dřeva, korku a podobných materiálů v interiérech, např. Purlet podlahový lak je jednosložkový akrylpolyuretanový vodou ředitelný podlahový lak s UV filtrem. Je určen pro nátěry dřevovláknitých, korkových a dřevěných podlah, schodů, zábradlí či nábytku v interiérech. Odolává běžným čisticím prostředkům i mechanickému otěru.


Lak na podlahu na bázi čistě polyuretanové pryskyřice. Lak na dřevěné podlahy, parkety, nábytek v interiéru a dřevěné hračky. Bezfarebný jednozložkový lak na interiérové nátery dreva (parkety, obloženia, dvere, zábradlie, nábytok). Má hodvábne polomatný alebo lesklý povrch. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:.


Book your Hotel in Podlesí online. Fortekryl podlahový lak 8kg mat body do věrnostního systému Podlahový lak vytvaří nežloutnoucí, vysoce tvrdé a oděru odolné povrchové úpravy dřeva v interiéru. Ponúkame polyuretánový podlahový lak na bezfarebné nátery všetkých druhov drevených podláh alebo korku v interiéri.


Tvorí hodvábne polomatný alebo lesklý povrch odolný proti oteru. V nádobě vypadá lak bíle, ale mléčné zbarvení zmizí, jakmile lak vyschne. Nedoporučujeme používat lak na vysoce zatěžované povrchy jako taneční parkety nebo tělocvičny. Nepoužívejte na vytápěné povrchy nebo na povrchy napuštěné olejem či voskem.


Xyladecor podlahový lak je bezfarebný jednozložkový lak na báze rozpúšťadiel pre použitie v interiéri na najrôznejšie drevené povrchy ako. Polyuretanový vrchní lak je určen pro všechny dřevěné povrchy v exteriérech a interiérech. Tvoři hedvábně polomatný nebo lesklý povrch odolný proti otěru.


Lak nedoporučujeme používat na vytápěné povrchy nebo na povrchy napuštěné olejem či voskem. AQUA CLOU L Treppen- und Parkettversiegelungslack je vodou ředitelný lak na dřevěné parkety, podlahy a schody ve vnitřním prostředí,hedvábně lesklý. Bezbarvý lak , který slouží pro nátěr dřevěných podlah.


Více informací najdete zde. Tvoří hedvábně polomatný nebo lesklý povrch odolný na otěr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky