pondělí 25. prosince 2017

Skleněný obklad

Skleněný obklad všech barev a designu. Velkoplošný skleněný obklad za kuchyňskou linku dodá vaší kuchyni luxusní vzhled. Velkoplošné skleněné obklady všech barev a designu dodají Vaší kuchyni luxusní vzhled za příznivou cenu. Potisk skla si zákazník může vybrat ze svých soukromých fotek.


Záleží jen na vkusu a fantazii. K dispozici máme velkou škálu barev ve vzorníku RAL a NCS. Vyrábíme moderní skleněné obklady do kuchyně z tvrzeného skla, které dodají Vaši kuchyni eleganci a moderní vzhled. Poptejte svůj skleněný obklad.


Motivy pro skleněný obklad za kuchyňskou linku z Grafoskla si můžete vybrat v našem konfigurátoru, galerii realizací nebo z databanky Shutterstock. Video - grafosklo JAP FUTURE: Úklid kuchyňské linky s obklady z Grafoskla může být hračkou. Ideální volbou pro vás jsou skleněné obklady s grafickým potiskem. Naše výrobky jsou vyráběny nejmodernějšími postupy a metodami.


Použitím skla dosáhnete individuality. Průběh procesu zakázky skleněného obkladu od objednávky po instalaci do Vašich domovů. Očekávejte od nás kvalitní práci a profesionální přístup za rozumnou cenu.


Celoskleněné dveře a stěny do Vašeho interiéru. Výroba a montáž tvrzených skleněných obkladů. Luxusní vzhled Díky skleněným obkladům získá vaše kuchyně luxusní vzhled.


Představujeme Vám sérii – skleněné obklady Plain ve tvaru, v současné době tak populárních „cihliček“. Formát skleněných obkladů Plain je 5x20. Video dokumentuje teplotní odolnost skla, které je potištěno novou technologií nanotisku.


Veškeré skleněné obklady se zaměřují a zasílají do výroby po kompletní. Pro účely rozhodování a výběru barev a jejich odstínů, Vám nabízíme několik mozaikových modulů, jakožto obrazců dlaždic nebo. Obklad koupelny spoluvytváří celkový dojem, který vy a vaši blízcí z koupelny máte. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní. Fotografie na skle může být vaše soukromá, z naší databáze, ale můžete si také vybrat z fotobanky (např. fotolia), se kterou máme licenční dohodu.


Přemýšlíte proč si vybrat skleněný obklad ke kuchyňské lince ? Pokud byste nenašli v našich referencích to co právě hledáte, kontaktujte nás, rádi pro Vás vytvoříme podle Vašich představ, to co právě potřebujete. Díky technice pískování se skleněný povrch stane matný s hedvábnou strukturou, který vytváří dojem naprostého luxusu. Grafosklo je designové sklo Grafosklo je speciální systém laminace, která využívá pro svůj design digitální tisk či textilie.


Pokud je Vaše kuchyně spojená s obytným prostorem, je pro Vás skleněný obklad také vhodnější než klasické kuchyňské obklady. Na této realizaci barva a. Kuchyňská zástěna LKZ-3Kuchyňská zástěna LKZ-324. Hledáme-li obkladový materiál, který dokáže naplnit touhu současnosti po jednolitosti, hladkosti a moderním vyznění, těžko najdeme lepší, než je sklo.


Lze vybrat jakýkoliv barvu skla z naší nabídky viz foto, nebo ze vzorníku RAL barev. Dodávají kuchyním příjemný a moderní vzhled. Ceny jsou uváděny bez DPH.


Ostatní produkty se nedají cenově paušalizovat. Napište nám o co máte zájem předběžné rozměry a mi obratem pošleme cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky