úterý 3. července 2018

Vrut do sádrokartonu

Hmoždinky určené do sádrokartonu a deskových materiálů. Pokud si nejste jisti s výběrem hmoždinky do sádrokartonu , přečtěte si nejprve toto malé. Jak vybrat správnou hmoždinku do sádrokartonu ? Deskové materiály jako jsou sádrokarton, sádrovláknité desky, dřevotříska jsou velmi oblíbené ve. Vrut do sádrokartonu fischer FSN-TPB má parabolickou zápustnou hlavu, jemný závit s vrtáčkem na začátku a křížovou drážku PH.


Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje.

Jméno a příjmení, e-mailová adresa. Osobní údaje za účelem zasílání obchodních. Vrut má parabolickou zápustnou hlavu, jemný závit s. Vrut s hrubým závitem do dřeva a rámovou hlavou, určený pro kotvení montážních prvků na dřevěné konstrukce. Na aku šroubovák nasadíte speciální nástavec, na něj nasunete hmoždinku a zahloubíte do sádrokartonu. Do hmoždinky zašroubujete vrut nebo háček, jak vidíte na našem videu.


Používá se zejména při kotvení sádrokartonových desek k nosné konstrukci. Kvalitní vruty a šrouby budou vaše sádrokartonové konstrukce poctivě držet pohromadě.

V nabídce najdete: TN vrut pro připevnění sádrokartonu k profilu. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Jedná se o speciální kalené vruty. V současné době se jedná o nejrozšířenější.


Speciální kalené vruty do sádrokartonu se používají k přichycení sádrokartonových desek k. Vruty speciální) Hodnocení produktu:. Samořezný dvouchodový vrut TN používáme pro montáž sádrokartonových desek do kovové podkonstrukce o tl. Vrut Drywal do sádrokartonu SBS-TE s Tex špicí pro uchycení masivních desek ke kovovým profilům. Délka vrutu a vzájemná rozteč vrutů se řídí typem konstrukce. Vrut do SDK konstrukcí velmi vysoké kvality TOPKRAFT s jemným záv.


Do katalogu jsme opět přidali další nové položky spojovacích materiálů, obsah eshopu neustále doplňujeme. Omlouváme se tímto za omezený provoz eshopu,. PHa dvouchodým závitem, se používá k montáži sádrokartonových desek ke.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Hřebíky v pruzích na papíru.

Popis: Hmoždinka do sádrokartonu fischer PD Nylonová hmoždinka fischer PD do sádrokartonu je další z řady inovativník hmoždinek patentovaných firmou fischer, která řeší problémy, jež se při upevňování do sádrokartonu mohou vyskytnout. Vážení zákazníci, prosíme o trpělivost a shovívavost s novými stránkami našeho eshopu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Mají nálevkovitou hlavu a hrubý závit. Tyto vruty umožňují rychlé a pevné připevňování. Do dřevěného podkladu jsou v nabídce vruty do sádrokartonu s hrubým závitem. Pro rychlé šroubování pomocí elektrických šroubováků nabízíme páskované vruty v základních rozměrech.


Rozměr zboží je uveden v milimetrech pokud není specifikována jiná jednotka. Cena zboží je uvedena za kus, u hřebíků cena za kg, řetězy a lanka cena. Sádrokarton nebo-li sádrokartonová deska je běžným stavebním materiálem zejména pro její výborné vlastnosti a dostupnost.


Izolační vlastnosti, snadná manipulace a montáž, pevnost, dlouhá doba životnosti a příznivá cena jsou nespornými výhodami sádrokartonu. SPOJOVACÍMATERIÁL-OPTIMAL. V této sekci naleznete technické údaje k vrutu do sádrokartonu.


Kvalitní a cenově výhodný spojovací materiál objednávejte na našem e-shopu z pohodlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky