středa 11. července 2018

Wc stěny

Dělící a oddělovací stěny pro WC , sprchy a šatny. Dlouholetá zkušenost, desítky realizovaných projektů všech velikostí. Zaměření, doprava a montáž. Stěny a příčky jsou navzájem spojeny hliníkovými eloxovanými „U“ profily. Horní ztužující hrazda 40×mm – hliníková s povrchovou úpravou elox.


Sanitární stěny na WC nabízíme ve třech sytémových variantách.

Záložka sprchové příčky obsahuje informace týkající se produktů jako například: lehké systémové stěny z HPL (vysokotlaký laminát), sprchové kabiny z HPL a sprchové příčky z HPL. Barva – ideální barvou pro nábytek i stěny v malé koupelny je bílá barva nebo jiné světlé odstíny. Kdyby se vám světlé odstíny zdály moc chladné, zvolte například bambusové doplňky, které místnosti dodají příjemný hřejivý dojem. Oblíbený akční set závěsného WC a podomítkové nádrže od JIKA.


Umístění zrcadla - pravděpodobně ho na WC nezvolíte, ale kdyby. Jedná se o oboustranně laminovanou dřevotřískovou desku tloušťky 32mm, s hranou lemovanou hliníkovými profily. Druhou variantou je stejná deska pod označením ABS 3 která je lemována plastovou hranou a umožňuje užití skrytých pantů. Třetím a posledním provedením je kompaktní laminátová deska HPL tloušťky 13mm, označena jako CP13.


Minimální rozměry WC a prostoru mezi zařizovacími předměty.

Poptávka: sanitární dělící stěny na dámské a pánské WC, Elmaplan - již před vámi poptával zákazník na Zkuste to také, služba je zdarma. Osová vzdálenost záchodové mísy od stěny je 450. WC se samostatnou klozetovou mísou, umývátkem,. Naposledy nakoupila: Eva S. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.


Moderní dělící stěny do ložnic - Living Některé příčky mohou působit spíše jako symbolické oddělení spacího prostoru, to však nemusí být nikterak. Ratanová stěna zásuvky hnědá - Součásti teto stěny jsou i ratanová ramínka. Vhodné použití do předsíně či jiné části domácnosti. Vyberte si, co potřebujete: obývací stěny do moderních interiérů, malých obýváků i. SDK ( sádrokarton ) – zhotovení nové zadní stěny na WC , sokl pro připojení vody k umyvadlu, zesílení stěny nad vanou.


Bohužel už si záchod před tím upravil tak, že jednu stěnu už odřel na beton až do výšky 130cm, rekonstruoval elektřinu i odpady, takže v zadním plechu. Kompletní sádrokartonové montáže provadíme předstěny, stropní podhledy, šachtové stěny , instalační příčky. Sada modul Duofix Geberit.


WC Kabinky jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality a to buď z laminátu HPL tl. Kování je provedeno z nerez oceli a konstrukční prvky jsou dle typu kabinky z nerez oceli nebo Al eloxovaných profilů. Obývací stěny Obývací stěna hraje hlavní roli v největší společenské místnosti vašeho obydlí.


Připravili jsme si pro vás obývací sestavy moderní, klasické i designové. Ideální pro malé koupelny.

Díky podomítkovému splachovacímu systému šetří místem ve vaší. Stránky různich výrobců a prodejcú nábytku na míru a pod. Koziol1 vyrobeno v Německu. Vtipné a hravé doplňky do Vašeho bytu, domu, koupelny a wc , kanceláře, na zahradu, lustry a lampy, hodiny, závěsné dělící. Jedná se o vnitřní parapety s kryty topení, dělící stěny na dětských WC, madla apod.


Geberit DUOFIX UP3vyska 1- Geberit Duofix pro WC 111. Je možné sloučit odvětrání kanalizace s ventilátorem v koupelně a na WC ? Vzdálenost středu odpadu od stěny je 230mm. Půdní nástavby a vestavby vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky