čtvrtek 17. ledna 2019

Cedrové palubky

Cedrové dřevo a palubky z cedru pro obklad sauny. Nabízíme vám saunové palubky cedr na obložení stěn a stropů. Obsahuje pryskyřici, která mu propůjčuje charakteristickou vůni. Obsažené látky mohou na čerstvých plochách řezu ronit a proto způsobit na zdivu zabarvení.


Doporučujeme proto veškeré. Máte zájem o naše služby? Neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku, my se Vám ozveme zpět s výhodnou nabídkou.


Pryskyřice, kterou cedr obsahuje, je velmi zajímavá látka a nemá na světě obdoby. Cedrová smůla se používá ve farmacii, na jejím základě vyrábí různé směsi a preparáty. Divoká zvěř si v tajze čistí nohy o kmen cedru, který má měkkou kůru, a takovým způsobem provádí dezinfekci. Prodej materiálu, zakázková výroba, poradenství.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Při výběru je důležité se zaměřit na to, kde budete dřevěné obložení montovat. Cedr sice roste pouze v určitých klimatických podmínkách, ale jeho dřevo a následně i cedrové palubky se mohou lišit barvou a hustotou dřeva, v závislosti na oblasti a konkrétních podmínkách, kde stromy vyrůstají.


S touto surovinou je potřeba pracovat opravdu svědomitě, protože patří k vzácným dřevinám. Bezbarvý PNZ Olej na modřínové a cedrové dřevo je vyroben z přírodních olejů, speciálně určených pro modřín a cedr jak v interiéru i exteriéru. Přípravek je bezbarvý, vysoce odolný proti povětrnosti a UV záření, reguluje vlhkost, je prodyšný, nehořlavý, bez rozpouštědel. Tyto palubky do sauny, saunové palubky se vyrábějí ze sušeného dřeva, které má nízkou tepelnou vodivost a nepodléhá fyzikálnim změnám tvaru.


Ani v extrémních teplotách nemění tyto palubky tvar a při fyzickém kontaktu s pokožkou nabízí příjemně hřejivé posezení. Skladem na eshopu i prodejnách. Saunové oboustranné palubky jsou vhodné nejen při budování sauny, ale i při výstavbě pergoly, zahradních domků a podobně. Vše tam, kde je potřeba, aby byly palubky hezké z obou stran. I když je cedrové jádro relativně husté vykazuje červený západní cedr o mnoho menší rozpínavost, kroutivost, korýtkování, točitost, než jakákoliv jiná měkká dřevina.


To ve výsledku zajistí vynikající vzhle který vnese značku kvality a jedinečnosti pro každý dům. Silnější obkladové palubky o síle – mm najdou využití ve venkovních prostorách bez omezení, například při obložení štítů domů, fasády, nepřízni vystavených stěn pergol atd. Nejvíce se používají obkladové palubky ze severského smrku, topolu, hemlocku a cedru. DŘEVĚNÉ PALUBKY A HOBLOVANÁ PRKNA ZE ZÁPADNÍHO ČERVENÉHO CEDRU ( Western Red Cedar ) Bělové dřevo je bělavé, jádrové dřevo je světle načervenale hnědé až červenohnědé, často proměnlivé. Sibiřské cedrové dřevo má krásnou texturu, příjemnou růžovou barvu, která lahodí oku, a má dobrý vliv na dobrou náladu.


Palubky by měli mít prodloužené pero a drážku. Celoskleněné dveře do sauny a dveře do páry s rámem železným. Prosklení čiré, kouřové, bronzové a satinato. Správný botanicky název je Thuja Plicata Don ex D. Don a nepatří mezi cedry ale mezi cypřišovité.


Roste výhradně na západním pobřeží severní Ameriky. Pro český a slovenský trh zastupujeme kanadskou společnost STILL CREEK Forest Products Ltd. Napřímo dovážíme fasádní profily v různém provedení, originální.


Je uznávané pro svůj vzhle lehkost, vůni, izolační schopnosti, dlouhou životnost, přirozenou odolnost a nízké nároky na údržbu. Dovážíme cedrové stavební řezivo ze Sibiře. Níže uvedené rozměry jsou standardní, ale jsme schopni dodat i jiné rozměry.


Podrobnosti prodeje stavebního řeziva a termíny dodání musí být upřesněny dodatečně na jaře a na podzim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky