úterý 8. ledna 2019

Cena ocelových profilů

Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U, profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků. Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily, které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Nenalezli jste potřebný rozměr či typ ocelových profilů v katalogu produktů?


Vzhledem k volatilitě cena ocelí na evropském trhu jsou níže zmíněné materiály oceňovány na základě konkrétních poptávek. Prodej ocelových profilů a jeklů online. Profily a jekly nakupte online! Hutnícky materiál - kvalita, prijateľné ceny a maximálny servis. Hutní materiál - L profil, za tepla válcované konstrukční profily tvaru L. Tento hutní materiál nabízíme v jakosti S235JR a S355J2.


Ceny ocelových profilů a konkrétní rozměrové varianty naleznete v kartách produktů. Vám dodáme obratem kamkoliv. V dnešní době se žádná hala, průmyslový objekt nebo dokonce mostní konstrukce bez ocelového nosníku (tzv. konstrukční oceli) neobejde. Ceník Ceny jsou pouze orientační.


U ostatního sortimentu jsou ceny na dotaz. Základní nabídka otevřených ocelových profilů zahrnuje profily U, L, C, profil pažnice. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH.


Cena vylepšení Čas vylepšování. Nabízíme prodej ocelových profilů uzavřených (tzv. jekly) různých rozměrů a délek. Můžete si tak u nás vybrat ocelové uzavřené profily čtvercové , obdélníkové i speciální přesně podle vašich potřeb.


Navrhujeme, vyrábíme a montujeme konstrukce z tenkostěnných ocelových profilů. Používáme moderní technologii Howick z Nového Zélandu. Nově provádíme odstraňování tzv.


Ohýbačka trubek pro ohýbání ocelových profilů Tagred TA2(Ohýbačka trubek pro ohýbání ocelových profilů Tagred TA269) Ohýbačka trubek pro ohýbání ocelových profilů Univerzální ohýbací stroj na trubky a ploché tyče je ideálním zařízením pro ohýbání oceli, jak kulatých, tak plochých. Ohýbačky trubek jsou tvářecí stroje pro ohýbání plochých, čtyřhranných, kruhových a samozřejmě trubkových profilů z různých materiálů. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů , silnostěnných bezešvých a svařovaných trubek, válcované a tažené oceli. Veškerý materiál je skladován v krytých uzavřených halách v Praze-Modleticích a Olomouci vybavených nejmodernějšími technologiemi v oblasti skladování a dělení materiálu.


Nosníky se používají pro výrobu velkých ocelových konstrukcí jako překlady při stavebních úpravách, stavbách domů apod. Nosníků je mnoho druhů (rozměrů) a jsou využitelné hlavně ve stavebnictví. Použití ocelových nosníků se vyznačuje nejen vysokou flexibilitou pro výrobu konstrukcí, ale cenově výhodnou a rychlou stavební technologií.


Kombinace ocelových profilů se dřevem, betonem a sklem nalézá stále častěji uplatnění pro mo. Mezi další výhody ocelových profilů patří jejich bytelnost, a tedy vysoká míra bezpečnosti i možnost vyrábět nadstandardně velké sestavy. Na druhou stranu je třeba vědět, že jsou tyto profily těžší, mají menší schopnost tepelné izolace a hůře odolávají nepříznivým povětrnostním vlivům. Tváření plechů postupovým lisováním. Vztah k životnímu prostředí.


Naše profily tvoří základ řady konstrukčních řešení pro opláštění ocelových a železobetonových hal či kompletních montovaných staveb a nástaveb. Hmotnost ocelových profilů , výrobní dokumentace. Ohýbáme velké profily, které slouží pro výstavbu ocelových konstrukcí mostů, jeřábových drah, průmyslových budov a potrubní konstrukce.


Ohýbáme různé uzavřené profily a úhelníky, dále pak HEA, UNP, HEB, INP a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky