středa 9. ledna 2019

Dveře lamelové

Lamelové dveře slouží jako náhrada klasických dveří. Vhodné jsou především tam, kde je potřeba docílit úspory prostoru. Mají ideální použití jako předělovací prostorové stěny, šatní dveře , pro jednotlivé místnosti v malých bytových jednotkách apod. Sú vhodnou alternatívou ku klasickým dverám na miestach s nedostatkom priestoru, pretože zaberajú len minimálnu plochu.


Dajú sa využiť aj ako praktický predeľovací prvok.

Vďaka vyhotoveniu vo viacerých druhoch imitácie dreva sa dajú veľmi dobre prispôsobiť ku každému interiéru. Všetky súčasti dverí sú vyrobnené zo stálofarebného plastu dobre odolávajúcemu vlhkosti. Shrnovací dveře plné nebo prosklené Rostra jsou ideálním řešením pro menší byty a kanceláře.


Materiál, ze kterého jsou dveře vyrobeny, je odolný proti vlhkosti, proto mohou být lamelové dveře namontovány v místnostech se zvýšenou vlhkostí. Skládačky – kdo by je neznal. Naše lamelové dveře ale na rozdíl od těch levných plastových z dovozu vynikají hladkým mechanismem otevírání, proto.


Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží.

Dveře lamelové Dřevěné dveře Dveře s povrchem ve formě žaluzie jsou důležité tam, kde je vyžadována univerzální lehká konstrukce v kombinaci s volným oběhem vzduchu. Nábytková lamelová dvířka, dřevěná dvířka, dřevěné lamelové dveře Máte rádi kvalitu a přírodní dřevo? Hledáte vhodná kuchyňská dvířka , dvířka pro šatní skříň, koupelnovou skříňku nebo jiný nábytek? Kvalitní posuvné dveře , zárubně, kování i posuvné systémy, vše pro vaše pohodlné bydlení.


Nakonfigurujte si jednoduše vaše nové dveře. Při jejich koupi je možno vybírat z různých desénů a typů výplní. Dveře mohou být plné nebo prosklené, v plastu, kožence nebo ve dřevě. Shrnovací plastové dveře - ideální do obytných prostor, kanceláří, hospodářských budov, všude tam kde jiná řešení selhávají.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Tyto lamelové dveře jsou vyrobené z masivního borovicového dřeva a hodí se pro uzavření nábytku všeho druhu. Kvalitní dveře , zárubně, kování i posuvné systémy, vše pro vaše pohodlné bydlení.


Máte-li chuť pochlubit se jak posuvné nebo lamelové dveře pomohly vyřešit váš prostor, neváhejte a zašlete nám fotografii s krátkým textem. Zajímavé tipy, které se mohou stát inspirací pro ostatní, rádi uveřejníme. Zasahují ve složeném stavu pouze na jednu stranu.


Dveře se skládají směrem do stavebního otvoru a šířka dveřních lamel je stejná. Použití PVC lamelové clony na vchodové dveře a průchody v létě zvyšuje účinnost klimatizace, v zimě zabraňuje úniku tepla. Závěsy poskytují ochranu proti vlétnutí hmyzu a eliminují průvan.

Plné, dřevěný dekor, odstín (asi) javor (béžová) - viz detailní foto. Jedná se o velmi praktické provedení dveří a uplatní se všude tam, kde by křídlové nebo posuvné dveře překážely. Díky provedení ve více druzích imitací dřeva se dají velmi dobře přizpůsobit ke každému interiéru. Stejně jako shrnovací dveře jsou i rozšířující lamely ve všech dekorech, jejichž obrázky jsou níže.


Vyberte si ty pravé dveře do bytu na FAVI. U nás najdete shrnovací či posuvné dveře i klasické vnitřní dveře s panty. Na výběr máte z stovek dveří. Buď můžete mít dveře hladké s imitací dřeva , nebo s potiskem.


Mezi potisky je například přírodní vodopád , klasická anglická telefonní budka , taxíky v New Yorku , barevné papriky nebo tygr jako živý. Dveře vynikají dlouhou životností s potřebou minimální údržby a po dlouhou dobu si zachovávají svůj vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky