středa 9. ledna 2019

Fungicidní nátěr

Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr , který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Venkovní i vnitřní impregnační přípravek k ochraně dřeva. Tento fungicidní přípravek nepřidáváme do nátěrové hmoty, ale natíráme jím přímo postižená místa.


Protiplísňový (fungicidní) nátěr na stavební materiály. Výrobek neobsahuje organická rozpouštědlaani těžké kovy. Impregnační fungicidní nátěr chránící dřevo před plísněmi, zamodráním, dřevokazným hmyzem a houbami. Je určeno pro preventivní ochranu opracovaných.


BOCHEMIT - ochrana dřeva, fungicidní napoštědla Nejsou zde žádné produkty Dřevo je velmi oblíbený materiál, který se ve stavebnictví používá již dlouhou dobu. Pro aktivní biocidní ochranu doporučujeme natřít dvě vrstvy. Primalex MYKOSTOP je speciální otěruvzdorný nátěr s velmi dobrou kryvostí, vysokou bělostí (min. BaSO_4) obsahující navíc účinné fungicidní látky, které likvidují plísně a současně mají i preventivní protiplísňový charakter. Potom je dlouhodobým řešením fungicidní penetrace a protiplísňový malířský nátěr.


Kdy není třeba shánět odborníky Ne vždy je třeba na plíseň ihned povolávat odborníky a dožadovat se specializovaného zásahu. Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva. Z již natřeného povrchu musí být nátěr odstraněn broušením nebo odstraňovačem nátěrů.


Na takto upravené povrchy můžete nanášet Primalex Napouštědlo na dřevo v 1-vrstvách štětcem, v závislosti na savosti podkladu, popřípadě namáčením. Na našem trhu jsou k dostání například protiplísňové akrylátové malířské barvy s fungicidní přísadou, které jsou vhodné do běžných místností, ale i takových, kde je vysoké riziko vzniku plísní, tedy například koupelna a kuchyně. Jejich výhodou je také to, že se nanášejí stejným způsobem, jako klasické malířské barvy. Nemusíte se tedy bát, že byste. Všechny informace o produktu Penetrace Primalex fungicidní penetrace 1L, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Primalex fungicidní.


Určený pro preventivní ochranu opracovaných. U prvé aplikace Europalu je třeba dodržet nátěr ve dvou vrstvách pro zaručení účinnosti fungicidní složky. Primalex FUNGICIDNÍ NAPOUŠTĚDLO NA DŘEVO je impregnační fungicidní nátěr chránící dřevo před zamodráním, plísněmi, dřevokazným hmyzem a houbami (dřevomorka, choroš troudový), způsobujícími vážné poškození dřeva. Struktura (kresba) dřeva zůstává po ošetření viditelná. Fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát.


Po úplném zaschnutí je zcela bez zápachu. Nátěrový film je chráněn proti napadení plísněni, řasami a houbami. Oba nátěry můžeme barvit výrobkem Primalex Tekutá tónovací barva do. Kouzlo těchto nátěrů se však skrývá uvnitř – ionty stříbra, fungicidní či jiné. Ojedinělým způsobem spojuje dekorativní účinky nátěru , které díky obsahu.


Nátěr s preventivní ochranou proti. Savo nemá preventivní účinky a pro dlouhodobé řešení je nutné použít fungicidní penetraci, protiplísňové malířské nátěry a další opatření. Působí jako hluboko penetrující fungicidní napouštědlo a zároveň jako vrchní ochranný nátěr v deseti barevných odstínech. Jde o impregnační fungicidní syntetický nátěr, který chrání dřevo před zmodráním, plísněmi, dřevokazným hmyzem a houbami (dřevomorka, choroš troudový). Aplikace napouštědla: nejdříve očistíme povrch dřeva, odstraníme původní nátěr (broušením nebo použitím odstraňovače nátěrů).


Starší dřevo, na němž nátěr praská a loupe se, vyžaduje pečlivou přípravu podkladu a odstranění staré vrstvy. Napouštědla, lazury, laky a barvy chrání dřevo proti povětrnostním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky