pátek 18. ledna 2019

Nehořlavá tepelná izolace

ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost. Velký výběr kvalitního zboží za dostupné ceny. Izolační vata SF 3 URSA je vysoce jakostní tepelná izolace ze skelné vlny.


Na horní straně je opatřena pomocnými ryskami pro přířez. Doporučujeme Vám německé tepelně izolační desky Silca nebo Promasil. Tyto izolační desky jsou.

PAROC Hvac Section AluCoat T je nehořlavá tepelná a protikondenzační izolace vyr. Minerální izolace s hliníkovou povrch. Katalog tepelných izolací a izolačních materiálů, publikace informací o izolacích a zateplování, kalkulátor izolací, vláknité izolace , dřevovláknité. OSC štíty jsou vrstvené izolační materiály používané jako tepelná izolace všech typů strojů, zařízení a přenosových systémů, kde dochází ke kontaktu s vysokými teplotami a tam, kde potřebujeme omezit tok a tepelné ztráty. Právě díky němu si izolace ROCKWOOL své vlastnosti zachovávají po celá desetiletí.


Nemění tvar, nesesedají, nedrolí se a zůstávají plně funkční po řadu let. Ve spolupráci se specializovanými prodejci technických izolací nabízíme izolace. Je to minerální izolace vyrobená klasicky na bázi čediče, sopečné vyvřeliny.

Je to tedy požárně velmi odolná izolace ( nehořlavá ) a hodí se jako tepelná a akustická izolace do stěn dřevostaveb a to jak vnitřních, tak i vnějších, obvodových stěn. SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. O tepelné izolaci rodinných domků stříkanou izolační pěnou. Průmyslové izolace ROCKWOOL Technical Insulation poskytuje tepelné, akustické, protipožární a energeticky efetkívní řešení izolací pro technické instalace v spracovatelském průmyslu, loďařském průmyslu a stavbách na moři.


Skelná vata z recyklovatelného skla slouží jako vhodná tepelná či zvuková izolace pro zateplení střechy, příček, nebo podlahy, pro kterou je určená její tvrzená forma. Kamenná vata je druh tepelné, akustické a protipožární izolace vyrobené ze směsi kameniva. Lehká a nehořlavá tepelná izolace. Obsypy chrání zdivo proti vlhkosti.


Betony lehké a mezerovité. Lehké, tepelně izolační a akustické betony. Omítky tepelně izolační. Teplé omítky ušetří náklady na vytápění. Isover DOMO PLUS je nehořlavá izolace třída reakce na oheň Avelmi nízký difúzní faktor a snadná propustnost pro vod.


Superglass Euro Roll 0je lehká, nehořlavá tepelná izolace v roli, která je určena k tepelné a zvukové izolaci podkroví. Nehořlavá minerální vlna PureOne využívá unikátní moderní technologii pojení, která zachovává přírodní bílou barvu vlny a poskytuje zákazníkům komfort izolace bez obsahu formaldehydu. Stavební a technické izolace z minerální vlny od firmy Rockwool výborně plní tepelně izolační, protipožární a akustickou funkci při zateplování budov.

PAROC Pro Lock 1je nehořlavá tepelná izolace vyrobená z kamenné vlny pro průmyslová potrubí se Z-zámkem na všech spojích. Tepelná izolace i hydroizolace ploché střechy v jednom dni. Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce.


Přehle materiály, druhy a způsoby použití. Izolace ploché a mírně šikmé střechy. Tepelná a akustická izolace provětrávaná fasáda do šikmé střechy a obecně dutiny, příčky atd. Isover TF Profi Fasádní desky z kamenné vlny - podélná orientace vláken, lepší součinitel tepelné vodivosti 036. Optimální návratnost investice do zateplení izolační vatou se pohybuje okolo 5–let.


Maximální servisní teplota 6°C. Nehořlavá tepelná izolace vyrobená z kamenné vlny pro potrubí menších průměrů v průmyslu a loďařství. Nabízím dřevovláknité desky (hobru) tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky