čtvrtek 17. ledna 2019

Parotěsný nátěr

Základní nátěr při přípravě podkladu před aplikováním bitumenových pásků. Nátěr bránící průniku vodních par do cementových podkladů (např. betonové stropy v plaveckých bazénech) a také do na cementovláknitých desek. Stabilcem – velmi tekuté modifikované cementové pojivo. Vytvrzujicí a těsnicí akrylátový nátěr na impregnaci povrchu betonu, vytváří trvanlivý, neprašný, odolný povrch. Pro stávající vyzrálé nebo čerstvě položené betonové podlahy.


Aplikujte na čerstvý beton ihned po jeho závěrečné mechanické úpravě nebo na starší, neošetřený povrch betonu. Používá se jako parotěsný nátěr na betonové povrchy Vynikající odolnost vůči mechanickému a chemickému namáhání a rovněž trvalému ponoření ve vodě. Střecha a půda je nově zaizolávna.


Myslím si, že by tento nátěr mohl. A neexistuje nějaký dostatečně parotěsný vrchní nátěr nahrazující parozábranu kterým bych natřel z interiéru podhled? Penetrace na bázi disperze polymerů. Parotěsný penetrační nátěr.


ASO-Unigrund-D nachází vhodné uplatnění zejména u. EXTRAFIN vodotěsný a parotěsný nátěr , pochozí, vhodný i do exteriéru BETOLIT EP 0-DC vodotěsný a parotěsný nátěr , mechanicky a chemicky odolný BETOLIT EP 0-DC W vodotěsný a parotěsný nátěr , mechanicky a chemicky odolný, na vlhký podklad BETOLIT EP 0-DC FR vodotěsný a parotěsný nátěr , mechanicky a chemicky odolný, pro aplikaci při nízké teplotě BETOLIT EP 0-DC NF vodotěsný a parotěsný nátěr , mechanicky a chemicky odolný, má zvýšenou. Parozábrana Vedag VEDAGARD Safety se používá jako parotěsný pás za studena na podkladní konstrukce z trapézového plechu a na materiály na bázi dřeva. VEDASTAR FR se používá jako parotěsný pás pro lepení za studena po podkladní konstrukce z trapézového plechu. Je vhodný i do požárně nebezpečných prostor.


Stejně tak je nutné použít penetrační nátěr v případě, že je venkovní teplota a teplota nosné konstrukce nižší než 5°C. Nezávisle na nosné konstrukci jsou zásadně všechny podélné a příčné spoje opracovány přítlačným válečkem. PŘÍKLADY POUŽITÍ Příklady použití: stavební konstrukce, potrubní mosty, dopravníky, jeřáby, trupy lodí apod. Pryžovitý nátěr odolný vůči oděru, plyno- a parotěsný , určený pro stěny a stropy, kupříkladu v chladírnách.


Bitumenový parotěsný pás vyztužený hliníkovou fólií určený jako parotěsná vrstva pro hydroizolační nátěrové systémy SikaRoof MTC. Na stěny a podlahy v obytných prostorech, jejichž podkladem jsou OSB desky, cementotřískové desky, dřevotřískové desky, případně sádrokartonové desky. Teď tvrdí , že existuje parotěsný interiérový nátěr , kterým by tuto chybu dokázali napravit. Vlastnosti produktu Neobsahuje rozpouštědla, nezapá - chá.


Nehrozí nebezpečí ohně a exploze. Dobrý den, poměrně vysoký difůzní odpor mají např. Při aplikaci nevytváří zdra. Zcela vytvrzený odolává agresivním účinkům UV záření a zabraňuje průniku CO.


STO Thermwood s výztuží - DVD deska EGGER FORMline DFF tl. I- nosníků STEICO JOIST v. Autor: Jakub Rufus Datu13. Pro lepení obkladů pak použijte flexibilní lepidlo třídy CTE nebo kvalitnější.


Pro takovou aplikaci vám doporučím spíše LEPENKU V KÝBLU. Pokud provedete 3–nátěry hydroizolace (celková vrstva min. mm), tak je nátěr parotěsný. Porézní povrchy očistěte ocelovým kartášem, prach vyfoukejte pumpičkou a naneste impregnační nátěr illbruck AT140. Dveře: - repase plechových dveří – nátěr – 2ks Klempířské prvky: - demontáž stávajícího op. PAROTĚSNÝ PÁS – SS modifikovaný asfaltový pás pás vyztužený kombinovanou spřaženou vložkou z antikorozní hliníkové fólie a skelné.


PENETRAČNÍ NÁTĚR – Vysocepřilnavý penetrační nátěr za studena na bázi elastomerovéhobi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky