pátek 18. ledna 2019

Teakové dřevo

Teakové dřevo je jedním z nejoblíbenějších pro výrobu zahradního nábytku. Mívá pestrou paletu odstínů hnědé, šedé, někdy i nazelenalé a načervenalé barvy. Ekologické, rozložitelné a zároveň jedinečné nádobí z teakového dřeva podporuje myšlenku zero waste. Vyrobeno ručně v malé rodinné dílně na Bali. Má dokonalou texturu a nezaměnitelnou barvu.


Sametové zlatohnědé odstíny mu dávají punc jedinečnosti, exotičnosti a luxusu.

Výrobky z teakového dřeva jsou velmi oblíbené pro svůj dokonalý a elegantní vzhled. TEAKOVÉ DŘEVO TEAKOVÉ DŘEVO Vkus, elegance, exotika a jednoduchost, to jsou hlavní rysy produktů z přírodního dřeva Teaku, které se mohou stát. Teakové neboli týkové dřevo pochází z jižní a jihovýchodní Asie. My teakové dřevo dovážíme ze středu indonéského ostrova Jávy z města Jepara, které je proslulé těmi nejkvalitnějšími tekami obrovskými. Tisíce kusů dlaždic skladem, ihned k odeslání nebo vyzvednutí.


Pokud si chcete TEAK dlaždice objednat, při. TEAKOVÉ dřevo je ceněno pro svou pevnost, trvanlivost a vysokou odolnost vůči venkovním vlivům jako je déšť, vítr, slunce a prudké změny teplot. Také evropské dřevo s termo úpravou a vše co potřebujete pro montáž a údržbu těchto dřevin.

Velkou výhodou je nákup podle délek, který snižuje prořez a šatří Vaše peníze. Vzhledem k neustálému pohybu zboží na skladu, může dojít k situaci, že zboží bude již zablokované pro jiného zákazníka, nebude dostatečné množství v daném rozměru nebo zvolené. Osobní odběr v Říčanech zdarma Samolepící folie v šířce 90cm jsou ideální na polepení všech hladkých ploch při. Teakové misky mají mnoho využití – díky své vysoké odolnosti je můžete používat jako květináč, jako mísu na ovoce či třeba misku na oříšky.


Misky jsou nejčastěji v tradiční žlutohnědé barvě teakové dřeva. Je odolné proti plísním, hnilobě, hmyzu, termitům, vůči vlivům počasí – slunečnímu světlu, větru, dešti, sněhu a dokonce i mrazu. Zbarvení teakové dřeva není zcela náhodné, rozhoduje o tom oblast, ve které strom vyrostl, protože teakové dřevo v sobě nese stopy barvy půdy.


O společnosti RALLTER PLUS s. Z teakového dřeva se též vyrábějí podlahy a dýhy na nábytek. Pro spojování je třeba předvrtat otvory. Jeproto bezpodmínečně nutné ponechat dřevo popokládce resp.


Mastné hutné teakové dřevo vykazuje maximální pevnost, trvanlivost a nedochází u něj k bobtnání či sesychání. Snadná údržba : Barevnost dřeva se zvýrazní teakovým olejem. Nábytek zbavíme nečistot mýdlovou vodou a hadříkem naneseme kvalitní teakový olej.


V naší nabídce najdete velké množství materiálů vhodných jak pro samotnou stavbu různých typů lodí a plavidel, tak i pro jejich renovace. Je velmi odolné vůči škůdcům a vlivu počasí. Barva dřeva se liší podle půdy či úhrnu srážek.

Jedná se o velmi tvrdé, pevné, pružné a trvanlivé dřevo. Zahradní nábytek z teakového dřeva lze běžně používat bez povrchové ochrany a barva nábytku se pak po čase změní ze na stříbrošedou. Masivní komoda Raw z recyklovaného teakového dřeva zaujme nejen obdivovatele rustikálního stylu. Kombinace kovu s nerezovou úpravou a dřeviny s hrubou.


Hartman čistící prostředek na teakové dřevo si poradí s každou nečistotou. Teakové relaxační dvojlůžko Naše dřevo je těženo a zpracováváno zcela legálně. Jsme držiteli mezinárodně uznávaného certifikátu původu INDONESIAN LEGAL WOOD. Naše kvalita Náš teakový nábytek je vyroben z indonéského teaku.


Dodavatelem většiny námi nabízeného teakového nábytku je specialista na teakový. Vyvinuté pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého a jehličnatého dřeva! Bezbarvé nebo transparentní, polomatné, k použití venku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky