pondělí 3. června 2019

Silnovrstvá lazura na dřevo

Lazuru na dřevo aplikujte klasicky štětcem. Je vhodné nanášet na dřevo silnou vrstvu, kterou bychom měli dobře rozetřít. Lazura (zejména tenkovrstvá) se bude do dřeva dobře vpíjet. Pokud někde zůstanou kapky nebo silnější „šmouhy“, stačí je odsát starým hadrem. Dobrý den, po delší době se Vám zase ozývám s naším blogovým okénkem.


Rádi bychom Vám předali pár informací týkající se nátěrů dřeva. Barvy na kov a dřevo PRIMALEX: Primalex - silnovrstvá lazura barevná Primalex Lazura silnovrstvá je určena k vrchním hedvábně lesklým nátěrům dřeva pro venkovní i vnitřní prostředí. Silnovrstvé lazury GORI (100-letá tradice) silnovrstvá lazura (syntetika) Léty prověřená lazura tvořící silnou vrstvu na bázi alkydové pryskyřice.


Kam silnovrstvá a kam tenkovrstvá lazura? Silnovrstvá lazura a krycí barvy na dřevo lze použít jen u dokonale suchého dřeva – což je nyní vlhkosti (pro ilustraci do sušičky dřeva jde dřevo pokácené třeba i , ze sušičky vychází zhruba na 8– , ale zpětně se znovu dostává 17– přirozeně natáhne vlhkost z okolí). Syntetická silnovrstvá lazura.


Pro ošetření a údržbu všech druhů dřeva a dřevěných prvků v exteriéru. Vhodná i pro neopracované dřevo. Vodou ředitelná silnovrstvá lazura pro nátěry dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Lazura brání pronikání vody, životnost nátěru je až.


SOKRATES LAZURA SILNOVRSTVÁ - Lazura zesíťujicí silnovrstvá termoplastická, akrylátová Lazura k nátěrům stabilních dřevěných konstrukcí, pro venkovní i vnitřní prostředí. Vyznačuje se vysokou průzračností s možností polotransparentnosti až kryvosti, maximální světlostálostí, odolností proti odlupování a praskání na hranách. Lazura na dřevo může být buď silnovrstvá nebo tenkovrstvá. Bondex MATT – Tenkovrstvá lazura na dřevo se zvýšenou ochranou proti UV záření.


Technický list Bondex MATT. Bondex SATIN – Silnovrstvá lazura na dřevo , dává dřevu saténový odlesk, ponechává viditelnou kresbu dřeva. Bondex SUPERIOR – odolná tixotropní lazura s gelovou konzistencí. XYLADECOR OVERSOL 2Vje unikátní silnovrstvá lazura pro použití v exteriéru.


Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu a zanechává viditelnou. Impranal Profi silnovrstvá lazura na dřevo , vodouředitelný lazurovací lak k profesionálním průmyslovým i běžným aplikacím na dřevěné podklady a. Bondex Matt - Tenkovrstvá syntetická lazura na dřevo , odstínů. Bondex Satin - silnovrstvá syntetická lazura na dřevo , odstínů.


Běžná cena 3Kč 3Kč 2Kč bez DPH 3Kč 2Kč bez DPH Skladem Zvolit variant. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Původní vlastnosti této prémiové lazury včetně odstínových variant zůstaly zachovány. Ochranná silnovrstvá lazura na dřevo s nanotechnologií pro vysoce odolné venkovní nátěry dřeva.


Speciálně určena pro nové i renovační nátěry. Primalex Lazura Silnovrstvá lazura vytváří na povrchu dřeva průhledný ochranný film, který zvyšuje pevnost dřeva a je vysoce pružný, zachovává jeho kresbu a barevně ji zvýrazňuje. Dlouhodobě chrání dřevo před škodlivými povětrnostními vlivy, zejména UV zářením. Xyladecor Oversol 2vje unikátní silnovrstvá lazura do exteriéru. Lazura určena k vrchním hedvábně lesklým nátěrům dřeva pro venkovní i vnitřní prostředí.


Lazura vytváří na povrchu dřeva průhledný ochranný film, který zvyšuje pevnost dřeva, zachovává jeho kresbu a barevně ji zvýrazní. Lazura poskytuje vysoce kvalitní ochranu před UV zářením. Tixotropní charakter lazury umožňuje aplikaci v silných vrstvách bez stékání.


Všech základních odstínů je možno použít na povrchovou úpravu dětského nábytku a hraček – splňují podmínky normy ČSN EN část 3. Díky své tixotropní konzistenci nestéká a ulehčuje aplikaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky